Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Να τι κάνεις λάθος και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη που ψάχνεις

Η αγάπη  μόνο εύκολη δεν είναι. Και ακόμα πιο δύσκολο είναι να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να ταιριάζεις. ΟΚ, καλά όλα αυτά, αλλά μήπως κάνεις κι εσύ κάπου ένα μικρό λαθάκι και δεν μπορείς να βρεις την αληθινή αγάπη που αναζητάς; Πάμε να δούμε το χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου που το κάνει να πέφτει σε λούμπες και να βάζει εμπόδια στην ερωτική του ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Είσαι αρκετά οξύθυμος και «αρπάζεσαι» με τη μία. Προσπάθησε να χαλαρώσεις λίγο και να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Πριν ξεσπάσεις, μέτρα μέχρι το 10.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι αγύριστο κεφάλι, βρε αγάπη μου. Προσπάθησε να γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός. Άκου και τον/την άλλο/η τι έχει να πει. Κάνε και ένα χατίρι μια φορά και βγες από τη ζώνη ασφαλείας σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τον Ζυγό λένε αναποφάσιστο, αλλά κι εσύ παίρνεις Όσκαρ σε αυτό το κομμάτι. Μέχρι να συμφωνήσει ο ένας σου εαυτός με τον άλλο στο τι θέλετε… ξημέρωσε. Πάρε αποφάσεις, κινήσου με περισσότερη σταθερότητα. Δεν μπορείς να έχεις και την Κική και την Κοκό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είσαι υπερβολικά ανασφαλής και καχύποπτος. Φυσικά και αξίζεις. Προσπάθησε να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και να πατήσεις στα πόδια σου! Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΛΕΩΝ

Ο εγωκεντρισμός σου χτυπάει κόκκινο. Αυτό το «εγώ» θα σε «φάει» εσένα. Υπάρχουν και οι άλλοι γύρω σου. Δεν γυρίζει όλος ο κόσμος γύρω σου. Σταμάτα να λειτουργείς έτσι και δώσε προσοχή στο ταίρι σου. Την αξίζει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παραδέξου το… Προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και είσαι έτοιμος/η να πεις την κακιούλα σου. ΟΚ. Πριν την πεις, μέτρα μέχρι το 10 και «κατάπιε» την. Δεν αντέχουν όλοι τα σχόλια και την κριτική. Δεν τη θέλουν και γι’ αυτό σου «δίνουν δρόμο».

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους μπορείς για μια φορά να αποφασίσεις τι θες; Δεν σου ζήτησε κανείς να λύσεις το Κυπριακό. Να πεις τι θα θέλεις να φας σε ρώτησαν ή πού θέλεις να πας. Η απάντηση «ό,τι θες εσύ» δεν είναι αποδεκτή. Τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βγάλε από το μυαλό σου τις θεωρίες συνομωσίας. Κανένας δεν θέλει να σου κάνει κακό. Προσπάθησε να ανοιχτείς λίγο στον κόσμο, δείξε εμπιστοσύνη και μην τους κοιτάζεις όλους με μισό μάτι… Δεν έχουν ΟΛΟΙ σκοπιμότητα.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην είσαι τόσο ανυπόμονος. Ο σοφός λαός λέει: «κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο». Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Και επίσης μην αλλάζεις τις σχέσεις σαν τα πουκάμισα, επειδή βαριέσαι εύκολα. Πώς θα καταλάβεις ότι ταιριάζεις με τον/την άλλο/η σε μια εβδομάδα; Δώσε λίγο χρόνο…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάντα περιμένεις το χειρότερο από τους άλλους και ποτέ το καλύτερο. Μπορεί κάποια στιγμή και να εκπλαγείς. Μην είσαι τόσο καχύποπτος και προσπάθησε να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το να νιώθεις συναισθήματα δεν είναι κακό. Μην φοβάσαι! Καλό θα σου κάνει. Και ακόμα μεγαλύτερο καλό θα σου κάνει, αν κάποια στιγμή μπορέσεις και να τα εκφράσεις αυτά που νιώθεις στον άνθρωπο που αγαπάς. Θα νιώσεις μια λύτρωση. Θα δεις…

ΙΧΘΥΕΣ

Φοβάσαι τους πάντες και τα πάντα. Πρέπει να πατήσεις περισσότερο στα πόδια σου και να βγεις από το καβούκι σου. Δεν είναι όλοι γύρω σου κακοί ή επικίνδυνοι, ούτε θα σε πληγώσουν με την πρώτη ευκαιρία. Ρίσκαρε και δεν θα βγεις χαμένος/η.

Διάβασε επίσης:


Πηγή