Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

What's up Honey? Τα προϊόντα με μέλι αξίζουν την προσοχή μας

Η νοστιμιά του είναι δεδομένη !Το μέλι όμως διαθέτει επίσης πολλές θρεπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες ιδανικές για τη διατήρηση της ομορφιάς σου. Χάρη στην υψηλή του περιεκτικότητα σε οξέα που έχουν αντιβακτηριαδιακή δράση αλλά και σε μεταλλικά στοιχεία με υψηλή θρεπτική αξία, ενυδατώνει και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, τις φλεγμονές ακόμα και τις  μολύνσεις . Στην αγορά θα βρείς ποικίλα προϊόντα για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα πλούσια σε μέλι, που θα …γλυκάνουν κάθε σου ανάγκη, είτε αφορά την φροντίδα του προσώπου σου, είτε του σώματος ή των μαλλιών.

Προστατεύστε και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας με τη δική μας Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask. Εμπνευσμένη από τα αφρικανικά επουλωτικά και καταπραϋντικά τελετουργικά, η δική μας 100% vegetarian, απολαυστική μάσκα προσώπου από μέλι περιέχει μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες, έλαιο marula και ελαιόλαδο για μια πολυτελή εμπειρία. Χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη και mineral oils. Με ένα ακαταμάχητο άρωμα, αυτή η μάσκα προσώπου αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά ενυδατωμένη, αναζωογονημένη και ξεκούραστη.

pure greek 0000s 0002 body milk honey copy copy

Η κρέμα σώματος Korres Pure Greek Olive Body Milk Honey με μέλι και βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από ελαιώνες της Κρήτης αποτελεί μία φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

fafec60d909c88ee Pure Vitality Pack with Formula copy copy

Η κρέμα Pure Vitality Skin Renewing Cream, μια σύνθεση με φυσικά συστατικά κατά 99,6% φυσικής προέλευσης, η πρώτη στο είδος της που αξιοποιεί τη συνδυασμένη αποτελεσματικότητα δύο παγκοσμίου φήμης συστατικών που προκαλούν ευεξία – του Μελιού Manuka από τη Νέα Ζηλανδία και της Ρίζας Κόκκινου Ginseng από την Κορέα. Βοηθά την επιδερμίδα να καταπολεμήσει την απώλεια της υγρασίας και παράλληλα συμβάλλει στην επανόρθωσή της.

771461

Σαμπουάν Le Petit Marseillais με Καριτέ και Μέλι για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά. Επανορθώνει την τρίχα σε βάθος, προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής ενώ τα μαλλιά δείχνουν λαμπερά, απαλά και υγιή.

1501602723 NUX RDM Mains 50 copy

 

 


Πηγή