Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ξεβαφτείτε με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο σε 20''!

Ξεβαφτείτε με τον πιο εύκολο και φυσικό τρόπο σε 20”!

Τώρα δεν έχετε καμία δικαιολογία, ακόμη κι αν έχετε ξεμείνει από προϊόντα ντεμακιγιάζ!

Αυτές τις ημέρες σίγουρα, οι περισσότερες παραβήκαμε, κάποιες φορές, το χρυσό κανόνα του ντεμακιγιάζ και πέσαμε για ύπνο δίχως να ξεβαφτούμε! Και επειδή κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβαίνει συχνά , γιατί οι συνέπειες δεν θα αργήσουν να φανούν στο πρόσωπό μας… σας δείχνουμε τον πιο γρήγορο και φυσικό τρόπο να ξεβαφτείτε ακόμη κι αν ξεμείνατε από προϊόντα ντεμακιγιάζ στο σπίτι!

Θα χρειαστείτε: ζεστό νερό, μια πετσέτα καθαρή (ή ένα σφουγγαράκι) και λίγο ελαιόλαδο (ή αμυγδαλέλαιο)!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Αφήστε τη βρύση να τρέξει για λίγο με ζεστό νερό, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ατμός. (Ο ατμός βοηθά στο να ανοίξουν πιο εύκολα οι πόροι του δέρματος)

2. Τραβήξτε τα μαλλιά σας πίσω, ώστε να μην είναι μέσα στο πρόσωπό σας.

3. Ρίξτε μια γενναιόδωρη ποσότητα από ελαιόλαδο(ή αμυγδαλέλαιο) στο χέρι σας.

4. Απλώστε σ’ όλο το πρόσωπό σας κάνοντας κυκλικές κινήσεις μασάζ. Το μακιγιάζ θα αρχίσει αμέσως να φεύγει από παντού : χείλη, φρύδια, βλεφαρίδες. Προσοχή σε αυτό το σημείο στα μάτια σας! Φροντίστε να απλώσετε το λάδι στο πρόσωπό σας είτε έχοντας τα μάτια σας κλειστά, είτε να αποφύγετε τελείως αυτή την περιοχή!

5. Μουλιάστε την πετσέτα (σφουγγαράκι) στο ζεστό νερό και σκουπίστε απαλά τα υπολείμματα μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπό σας. Στο τέλος αφού καθαρίσετε, αφήστε τη ζεστή πετσέτα πάνω από το πρόσωπό σας για λίγα δευτερόλεπτα.

Καθαρή επιδερμίδα, δίχως ίχνος μακιγιάζ, με τον πιο γρήγορο και φυσικό τρόπο. Θα σας λύσει τα χέρια, ακόμη κι αν δεν κοιμηθήκατε στο σπίτι σας…

 

Πηγή: queen.gr