Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Xmas Countdown! 10 μικρά και 10 μεγάλα δώρα που οφείλεις στον εαυτό σου

Το μεγαλύτερο μέρος των γιορτών το περνάμε αναζητώντας δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα και λατρεύουμε τη διαδικασία. Η χαρά του να προσφέρεις δώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και θέλουμε πάντα το καλύτερο, το πιο πρακτικό, αυτό που θα φέρει το πιο πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη. Το ίδιο ωστόσο πρέπει να κάνουμε και για τον εαυτό μας… Δεν είναι άλλωστε taboo πλέον η αγάπη για εμάς. Το self care αποδείχθηκε πόσο σημαντικό είναι από την προηγούμενη καραντίνα και τα δώρα στον εαυτό μας είναι μία μορφή self care.

Μία καλύτερη κρέμα για το πρόσωπο, ένα καλό εργαλείο για τα μαλλιά ή την επιδερμίδα, ένα άρωμα που λαχταρούσαμε ή ακόμα και ένα κραγιόν είναι πράγματα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση και τα αξίζουμε! Αξίζουμε και εμείς φροντίδα, ομορφιά, περιποίηση και ποιότητα και η αναγνώριση αυτής της αξίας από εμάς τις ίδιες είναι ανεκτίμητη.

Η πρώτη ημέρα λοιπόν του 25 Days of Beauty Countdown είναι αφιερωμένη σε εμάς και τα δώρα που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας. Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε 10 μεγάλα και 10 μικρά δώρα που πρέπει να προσφέρουμε με αγάπη σε… εμάς και τα βάλαμε σε μία απολαυστική gallery για να κρατήσεις τις σημειώσεις σου και να γεμίσεις το ηλεκτρονικό σου καλάθι άμεσα. Για δες…

Διάβασε ακόμα:


Πηγή