Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Yπάρχει μία κρέμα σώματος που μοιάζει με φίλτρο του Instagram και κοστίζει λιγότερο από 8€

Δεν ξέρω για εσένα αλλά προσωπικά ζεσταίνομαι πολύ! Ίσως να φταίει που ο καιρός καλοκαίριασε πολύ απότομα, ίσως όμως και να φταίει το ότι είμαι ακόμα αφράτη και λευκή και δεν νιώθω άνετα να φορέσω αμάνικα ή οτιδήποτε αποκαλύπτει τα πόδια μου πέρα από τον αστράγαλο. Βράζω στο ζουμί μου με τα τζιν και τα πουκάμισα (είναι κάπως πιο δροσερά όμως, να το πούμε αυτό) και πρέπει να μπει ένα τέλος στο μαρτύριό μου. Πρέπει να αρχίσω να νιώθω άνετα από μόνη μου αλλά ok, αργώ ακόμα, γι᾽αυτό κάνω ψυχοθεραπεία. Υπάρχει όμως ένα προϊόν που μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση… Ναι, είναι η κρέμα για την οποία διάβασες στον τίτλο και είναι αυτή!

Ξέρεις το φίλτρο Paris στο Instagram; Δεν μπορεί να μην το ξέρεις! Είναι αυτό που σβήνει όσο πιο διακριτικά γίνεται τις ατέλειες και σε κάνει να λάμπεις σαν να κατέβηκες μόλις από την πασαρέλα της Victoria’s Secret. Είναι το αγαπημένο μου και πλέον μπορώ να πω ότι τo βρήκα σε… μπουκάλι. Η κρέμα σώματος Nivea Body, Rich Nourishing with Almond Oil είναι σαν ένα υγρό, μυρωδάτο, θρεπτικό και βαθιά ενυδατικό φίλτρο του Instagram για το σώμα! Δεν το λέω όμως μόνο εγώ, το λέει όλο το internet και το tik tok.

Η αγαπητή @rudiberry μάλιστα, εκθείασε την κρέμα και έκανε ένα mini demonstration της instagramικής δύναμής της στο tik tok όπως είδες. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή η κρέμα. Ενυδατώνει άμεσα και πολύ βαθιά και δίνει στο δέρμα μία otherworldly λάμψη (χωρίς να αφήνει λιπαρότητα) που τονώνει την αυτοπεποίθηση. Μάλιστα, κοστίζει λιγότερο από 8€, κρατάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και έχει την τέλεια πρακτική συσκευασία με αντλία. Αν έπρεπε να βρω ένα λάθος θα ήταν το ότι έχει έντονη μυρωδιά που μπλέκεται με το άρωμά μου αλλά δεν μπορώ να το αναφέρω σαν αρνητικό γιατί μυρίζει τόσο ωραία που δεν χρειάζομαι άρωμα. Σπάνια ενθουσιάζομαι τόσο με προϊόντα και σπάνια συμφωνώ απόλυτα με τα viral trends του internet όμως αυτή τη φορά είμαι κάτι παραπάνω από σύμφωνη. Επαυξάνω και σου προτείνω να σπεύσεις να πάρεις ένα μπουκάλι για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ.

Διάβασε ακόμα: #BeautyTech: 10 φώτα ring για να βγάζεις τα πιο όμορφα selfies


Πηγή