Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Your insta-questions: Ποιος είναι ο καλύτερος αφρός για σγουρά μαλλιά;

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα! Άλλη μία Δευτέρα που δεν μοιάζει με Δευτέρα… Μα το καλοκαίρι τελικά, ομορφαίνει ακόμα και τις χειρότερες ημέρες της εβδομάδας. Ας μην ξεφεύγουμε όμως από το σημερινό μας θέμα: Κεφάλαιο σγουρά μαλλιά και αφρός. Χάρηκα με την ερώτησή σου γιατί έχω πράγματα να πω επάνω στο θέμα. Βλέπεις, λατρεύω τα σγουρά φουντωτά και με χαρακτήρα μαλλιά όμως δεν μπορώ να τα βλέπω να ασφυκτιούν κάτω από στρώσεις σκληρού αφρού. Βλέπεις, οι μπούκλες χρειάζονται κίνηση, ελαστικότητα, να φαίνονται απαλές, μόνο έτσι είναι όμορφες. Υπάρχουν όμως θέματα και το καταλαβαίνω. 

Τα σγουρά μαλλιά είναι ατίθασα. Φριζάρουν, οι μπούκλες χάνουν το σχήμα τους, δεν έχουν τόσο όγκο όσο πρέπει… Ο αφρός λοιπόν έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για πολλές αλλά οι περισσότερες δεν χρησιμοποιούν τον σωστό αφρό. Όταν το προϊόν που χρησιμοποιείς κάνει τα μαλλιά άκαμπτα , χωρίς κίνηση και τα αφυδατώνει τότε ξεκάθαρα κάτι δεν πάει καλά, σωστά; Όπως και με τη λακ, έτσι και με τον αφρό, υπάρχουν διάφορες κατηγορίες κρατήματος. Επίσης υπάρχουν ειδικοί αφροί για μπούκλες αλλά ούτε και εκείνοι είναι οι καλύτεροι. Ποιο προϊόν άρα πρέπει να διαλέξεις; 

lorde sgoura

Για να μην αφυδατωθούν τα μαλλιά σου με την καθημερινή χρήση, πρέπει πρώτα από όλα να χρησιμοποιήσεις έναν αφρό με θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία. Έπειτα, για να έχουν κίνηση και απαλότητα οι μπούκλες σου, χρειάζεσαι έναν αφρό με μεσαίο προς ελαφρύ κράτημα. Τέλος, για να έχεις όγκο και να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα χωρίς να επιβαρύνεις τα μαλλιά σου χρειάζεσαι έναν ελαφρύ αφρό που σέβεται τις ανάγκες σου. Ναι, υπάρχουν προϊόντα που τα κάνουν αυτά, απλά πρέπει να τα αναζητήσεις και να μην πάρεις όποιον αφρό δεις μπροστά σου την επόμενη φορά. 

sgoura mallia fun

Για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις 10 καλύτερες επιλογές σου που μπορείς να βρεις στα καταστήματα καλλυντικών, στα κομμωτήρια, στα φαρμακεία και στα σούπερ μάρκετ. Έχεις λοιπόν ό, τι επιλογή χρειάζεσαι στα δάχτυλά σου. Παρακαλούμε, δεν κάνει τίποτα! 

Διάβασε ακόμα: Your Insta-questions: Ιδέες για να φορέσω μαντήλι στα μαλλιά (video) 


Πηγή