Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Your insta-questions: Πώς θα μακρύνω τα μαλλιά μου;

Τα όμορφα, λαμπερά, πυκνά μαλλιά είναι κάτι που θέλουν οι περισσότερες γυναίκες. Εμείς στο beauty department είμαστε –πλέον- λάτρεις του καρέ αλλά έχουμε περάσει και τη φάση μας με τα μακριά μαλλιά και καταλαβαίνουμε απόλυτα. Δυστυχώς όμως τα μακριά δεν τα έχουν όλες και δεν είναι κάτι που μπορούν να έχουν όλες.

Τα μακριά μαλλιά, για να είναι πραγματικά όμορφα πρέπει να είναι πρώτα από όλα υγιή. Τα ταλαιπωρημένα και παραμελημένα μαλλιά, όσο και αν μακρύνουν δεν θα είναι όμορφα. Θα έχουν πολλή ψαλίδα, θα σπάνε και το μήκος θα αποτελείται από μερικές «ουρές» και ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε.

Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι η υγεία των μαλλιών σου και επαναφέροντας αυτή την υγεία στην τρίχα θα έρθει και το μήκος. Ναι, τα μαλλιά σου μπορούν να μακρύνουν αλλά θα χρειαστεί να είσαι επιμελής, να αφιερώσεις χρόνο και να κάνεις αυτά που σου λέμε στην παρακάτω gallery.

Όχι δεν προτείνουμε λούσιμο με δάκρυα μονόκερου και θυσίες κάτω από την πανσέληνο. Μερικές αλλαγές στο λούσιμο και τη διατροφή σου και κάποια προϊόντα κλειδί είναι τα μόνα που χρειάζεσαι. Αν τα κάνεις όλα αυτά θα δεις τα μαλλιά σου πιο όμορφα από ποτέ και αρκετά πιο μακριά. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Δες τα 10 πιο hot χρώματα για το πεντικιούρ σου


Πηγή