Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αδερφές γέννησαν την ίδια μέρα, στο ίδιο μαιευτήριο (εικόνες)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η ιστορία δύο αδερφών που έφεραν στον κόσμο τις κόρες τους την ίδια μέρα, με διαφορά λίγων μόνο ωρών, και μάλιστα στο ίδιο μαιευτήριο.

Οι αδερφές Brooke Dueringer και Ali White έμαθαν ότι ήταν έγκυες με μία εβδομάδα διαφορά. «Η Ali το έμαθε πρώτη και μας έκανε έκπληξη ένα βράδυ» είπε σε συνέντευξή της η 28χρονη Brooke. «Είχα μία υποψία ότι μπορεί να ήμουν έγκυος και εγώ, όμως δεν είπα τίποτα μέχρι να βεβαιωθώ».

Η αδερφή της εγκυμονούσας επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη μία εβδομάδα αργότερα. «H Ali με βοήθησε με το τεστ και όταν πια ήμασταν σίγουρες, το είπαμε στην οικογένειά μας. Όλοι νόμιζαν ότι το είχε κάνει η αδερφή μου και ότι τους κάναμε πλάκα».

Κι όμως, οι δύο αδερφές, ήταν πράγματι έγκυες και το γεγονός ότι έμεναν μόλις 10 λεπτά μακριά η μία από την άλλη, βοήθησε στο να περάσουν τους εννέα αυτούς μήνες μαζί. Επίσης, είχαν τον ίδιο γυναικολόγο, οποίος ήταν και αυτός που τους είπε ότι και οι δύο περιμένουν κορίτσια.

«Περάσαμε όλες μας τι εμπειρίες μαζί και ρωτούσαμε η μία την άλλα “Αυτό συνέβη και σε εσένα; Το είχε και εσύ αυτό το σύμπτωμα;”» αναφέρει η Ali. Μάλιστα, ακόμα και τα ραντεβού τους με τον γυναικολόγο, ήταν κάθε φορά την ίδια μέρα.

Πηγή φωτογραφίας: Ali White

Οι δύο αδερφές είχαν πει για πλάκα ότι οι κόρες τους μπορεί αν είχαν την ίδια μέρα γενέθλια, δεν πίστευαν όμως ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στ’ αλήθεια. Οι Πιθανές Ημερομηνίες Τοκετού τους είχαν πέντε μέρες διαφορά.

«Η μαμά μα έλεγε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κοινό πάρτι γενεθλίων για τα δύο κορίτσια εάν γεννιούνταν την ίδια μέρα» είπε η Brooke και συμπληρώνει «Δεν πίστευα βέβαια ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν». Αυτό άλλαξε όταν, ενώ η Brooke ήταν ήδη στο μαιευτήριο και περίμενε να γεννήσει, άρχισε και η Ali να έχει συσπάσεις. Μέσα σε λίγη ώρα και η δύο βρίσκονταν στις αίθουσες τοκετού και έφερναν στον κόσμο τα μωρά τους. Οι δύο ξαδερφούλες γεννήθηκαν με λίγες ώρες διαφορά.

Το περιστατικό φυσικά κίνησε την περιέργεια πολλών και σύμφωνα με τις δύο αδερφές, όλοι μιλούσαν για αυτό στο μαιευτήριο την ημέρα εκείνη.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή