Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτές οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες εγκύων είναι ξεχωριστές

Πολλές είναι οι γυναίκες που στην εγκυμοσύνης τους απευθύνονται σε κάποιον επαγγελματία φωτογράφο για να τις φωτογραφίσει. Οι φωτογραφίες αυτές είναι ένα ενθύμιο από μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, τις οποίες η κάθε μητέρα φυλάει για μία ζωή.

Η Evgenia Fadeeva είναι μία φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις εγκύων. Χαρακτηριστικό των φωτογραφιών της είναι ότι οι περισσότερες είναι ασπρόμαυρες, μίνιμαλ με τις μέλλουσες μαμάδες να ποζάρουν στον φακό με λίγα ή και καθόλου ρούχα ή. Τα σκηνικά είναι λιτά και όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην έγκυο και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Σε κάποιες η μέλλουσα μητέρα ποζάρει με τον σύντροφό τους. Φωτογραφίες υπέροχες, που αναδεικνύουν το δέσιμο του ζευγαριού και τα τρυφερά συναισθήματα για το αγέννητο μωρό του.

Σε άλλες, η εγκυμονούσα φωτογραφίζεται εν κινήσει, σαν να χορεύει και το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

 fotografies egkywn aspromaures 2

Οι φωτογραφίες εγκυμοσύνης διαφέρουν ανάλογα με τα γούστα της φωτογράφου και της μέλλουσας μητέρας. Εάν πάντως σας αρέσουν οι πιο μίνιμαλ και θέλετε κι εσείς να απαθανατίσετε μερικά στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης σας, οι φωτογραφίες της Evgenia θα σας εμπνεύσουν. Δείτε ακόμα περισσότερες στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή