Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η φιλία ανάμεσα σε αυτά τα ζωδιακά ζευγάρια μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική έλξη

Έχει γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν, έχει συμβεί σε κάποιον δικό σου άνθρωπο, το έχεις δει σε ταινίες ή σειρές και θεωρείς ότι εσύ δεν πρόκειται ποτέ να ερωτευτείς τον φίλο ή τη φίλη σου. Έχετε πιει, έχετε ξενυχτήσει, ίσως να κοιμηθήκατε και σε διπλανά κρεβάτια, στις διακοπές σας ή αλληλοπαρηγορηθήκατε για το τέλος μιας αγάπης ή το άκυρο και πάλι δε δημιουργήθηκε κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Κι όμως! Αν ανήκεις στα παρακάτω ζώδια είναι πολύ πιθανό να συμβεί.  

Ας επισημάνουμε εδώ ότι συνήθως οι φίλοι που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους έχουν τον Ήλιο (το ζώδιό τους) ή την Αφροδίτη τους στο ίδιο στοιχείο (φωτιά, γη, αέρας, νερό), οπότε το να ερωτευτούν δυο φίλοι που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, σημαίνει ότι ο ένας βρήκε στο πρόσωπο του άλλου αυτόν/η που «πιάνει» τον τρόπο σκέψης του, έχει τα ίδια γούστα και συμφωνούν τα θέλω τους από τη ζωή ή τη σχέση. Αν πάντως έτυχε να «δάγκωσες τη λαμαρίνα» με ένα φίλο σου, που δεν ανήκει στο ίδιο στοιχείο με σένα, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις την κίνησή σου. 

Παρακάτω, ξεχωρίσαμε τέσσερα ζωδιακά ζευγάρια που μπορούν με μεγάλη επιτυχία να γίνουν από φίλοι εραστές!

ΚΡΙΟΣ – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός αυτών των δύο ζωδίων μπορεί να είναι εκρηκτικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα στήνουν καυγάδες ή θα παίζουν ξύλο (αν και οι διαφωνίες τους μπορούν εύκολα να βάλουν φωτιές.) Έχουν τη δυνατότητα να περάσουν πραγματικά καλά, και το πύρινο πάθος τους μπορεί να επεκτείνεται άνετα και στη σεξουαλική τους ζωή. Πρόκειται για ένα ντουέτο που είναι φτιαγμένο για να ζει τη ζωή στο φουλ: έχουν πολλή ενέργεια και διαρκή λαχτάρα για περιπέτεια που την διοχετεύουν στην καθημερινότητά τους – από το να χτυπιούνται μαζί στο γυμναστήριο μέχρι να σχεδιάζουν τις επόμενες διακοπές τους. Είναι πάντα έτοιμοι για διασκέδαση, ενώ παράλληλα είναι απασχολημένοι με ένα σωρό δραστηριότητες. Βασικά, είναι τα καλύτερα φιλαράκια.

Τόσο ο Κριός όσο και ο Τοξότης διακρίνονται από ερευνητικό πνεύμα και μεγάλη αποφασιστικότητα. Και παρόλο που έχουν μπόλικη αυτοπεποίθηση, κανένας από τους δύο δεν έχει τόσο μεγάλο «εγώ» που θα μπορούσε να περιπλέξει τη δυναμική τους. Ως φίλοι που στην πορεία έγιναν εραστές, ο Κριός ξέρει ότι πρέπει να δίνει χώρο στον Τοξότη κάθε τόσο. Και ομοίως, ένας Τοξότης ξέρει πότε να κάνει πίσω και ν’ αφήσει τον Κριό να αναλάβει τα ηνία.

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση! 

ΖΥΓΟΣ – ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν αυτά τα δύο ζωηρά ζώδια γίνουν ζευγάρι, είναι σα να έχει φυσήξει ένας ανεμοστρόβιλος στη ζωή τους. Επικοινωνούν και διασκεδάζουν πολύ οι δυο τους. Τα ζώδια του αέρα είναι πάντα γεμάτα ιδέες και έχουν πολλή φαντασία, κι ένα ζευγάρι Διδύμου-Ζυγού πιθανότατα περνάει την ώρα του με συζητήσεις επί συζητήσεων πάνω σ’ όλες τις ιδέες που κατεβάζουν. Αυτό σημαίνει πως όταν ένας Δίδυμος μ’ ένα Ζυγό γίνουν από φίλοι, εραστές, είναι σίγουρο ότι θα βλέπουν τη ζωή λίγο-πολύ με την ίδια ματιά. Είναι δυο άτομα που εύκολα θα συνδεθούν και η σχέση τους θα μοιάζει σαν να ήταν γραφτό να γίνει.

Είναι πολύ κοινωνικοί από τη φύση τους και μπορούν να γίνουν η ψυχή σε κάθε πάρτι, ο καθένας με τον τρόπο του. Η απόμακρη ψυχρότητα και η ευφυΐα του Ζυγού από τη μια, και από την άλλη η «κοιτάξτε με όλοι» συμπεριφορά του Διδύμου τους καθιστά ένα ευχάριστο ζευγάρι, που η παρέα μαζί του είναι διασκεδαστική και ανάλαφρη. Ευτυχώς ο καθένας από τους δύο καταλαβαίνει την ανάγκη του άλλου να κάνει καινούργιες φιλίες και να δοκιμάζει νέες εμπειρίες, οπότε σπανίως ζηλεύουν ή νιώθουν ότι ο άλλος/η τους άφησε έξω από τη ζωή και τα ενδιαφέροντά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΙΧΘΥΕΣ

Δύο ζώδια του νερού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν μια δραματική, έντονη σχέση – όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο. Τα ζώδια του νερού έχουν τη φήμη ότι είναι βαθιά ευαίσθητα, κι έτσι δένονται σε μια σχέση «υπερσυναισθηματική», όμως αυτή η ευαισθησία τους οδηγεί σε μια ενστικτώδη κατανόηση του ενός προς τον άλλον.

Παρόλα αυτά, υπάρχει αρκετό ερωτικό πάθος μεταξύ της προσωπικότητας ενός Ιχθύ και ενός Σκορπιού που επιτρέπει στον καθένα τους να φέρνει κάτι φρέσκο στη σχέση. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα του Σκορπιού είναι ένα σπουδαίο ταίριασμα με τον ονειροπόλο και αναποφάσιστο Ιχθύ. Η δημιουργικότητα του Ιχθύ εμπνέει τον Σκορπιό. Ειδικά σε μια σχέση φίλων που έγιναν εραστές, ένα ζευγάρι Σκορπιού-Ιχθύ θα είναι στην ίδια γραμμή πνευματικά και φιλοσοφικά, και θα υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον στις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τέλος, υπάρχει ένα ζευγάρι ζωδίων της γης. Γενικά, τα ζώδια της γης έχουν προσγειωμένες επιθυμίες. Ένα ζευγάρι γήινων ζωδιακών φίλων ίσως είναι το μοναδικό ανάμεσα στα άλλα στοιχεία, που βλέπει ξεκάθαρα τα πλεονεκτήματα του να συνάψει ερωτική σχέση μ’ ένα φίλο. Για να κάνουν τη φιλία τους (κι αργότερα τον έρωτά τους) να λειτουργήσει, θα φροντίσουν πρώτα να ξεκαθαρίσουν τις λεπτομέρειες στο κοινό τοπίο που πρόκειται να κινηθούν. Θα κάνουν όλες τις δύσκολες ερωτήσεις για τις φιλοδοξίες και τις προθέσεις του άλλου. Από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν παρόμοιους στόχους και εργασιακές συνήθειες, η συμφωνία μεταξύ τους έκλεισε! Είναι δύο φυσικοί σύμμαχοι και νιώθουν μεγάλη οικειότητα. Υπάρχει μια χαλαρή διάθεση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο που εξηγεί γιατί είναι ένα καθ’ όλα ομαλό ζευγάρι.

Επίσης, δείχνουν μεγάλη κατανόηση ο ένας προς τον άλλον. Ειδικά ο Αιγόκερως εκτιμά πολύ την εντιμότητα και την τρυφερότητα του Ταύρου, ενώ ο Ταύρος θαυμάζει την αξιοπιστία και την κοφτή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει ο Αιγόκερως. Είτε μείνουν σπίτι να δουν τηλεόραση, είτε βγουν για να κάνουν εμφάνιση στο νέο κυριλέ εστιατόριο που άνοιξε, ο Ταύρος κι ο Αιγόκερως λατρεύουν να περνάνε μαζί χρόνο, ό,τι κι αν κάνουν.

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που τρέμουν μήπως πληγωθούν στις σχέσεις τους!

Αυτά τα ζώδια δε μπορούν να βάλουν όρια στη σχέση τους

Τα 5 ζώδια που θέλουν και δε… θέλουν να είναι σε σχέση


Πηγή