Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Fresh & Sweet! Αυτά τα αρώματα μυρίζουν καλοκαίρι και φρεσκοπλυμένα σεντόνια

Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στο καλοκαίρι, είναι ο απογευματινός ύπνος μετά τη θάλασσα (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Ξέρεις, αυτός ο ύπνος που σε αποσυντονίζει τελείως, και για να συνέλθεις θέλεις ένα ολόκληρο –σχεδόν- παγωμένο καρπούζι.

Αυτές οι στιγμές μυρίζουν κρέμα, αντηλιακό και φρεσκοπλυμένα σεντόνια. Μυρίζουν σαν καλοκαιρινή μπουγάδα και είναι ό, τι πιο όμορφο μπορώ να σκεφτώ σαν ανάμνηση.

Καθώς ετοιμαζόμουν λοιπόν σήμερα, είπα να δοκιμάσω ένα από τα καινούργια αρώματα που έφτασαν στο γραφείο μου, το Hermès, Twilly Eau Ginger και με τον πρώτο ψεκασμό μου ήρθαν στο μυαλό αυτές οι αναμνήσεις.

Εδώ θα βρεις mini αρώματα για την τσάντα σου

Καλοκαιρινή αποστολή!

Δεν ήθελε και πολλή σκέψη… Σήμερα, το θέμα θα ήταν αρώματα που μυρίζουν σαν καλοκαιρινή μπουγάδα, σαν απογευματινός ύπνος! Βάλθηκα λοιπόν να βρω και άλλα αρώματα που έχουν αυτή την ιδιαίτερη μυρωδιά!

Ναι, προφανώς τα βρήκα, και δεν είναι λίγα! Είναι 10 (μαζί με το Twilly) και το ένα καλύτερο από το άλλο. Αν μπορούσα θα φορούσα διαφορετικό κάθε μέρα στις διακοπές αλλά, βρίσκω ότι πρέπει να σε ταυτίζουν με το άρωμά σου και να μην το αλλάζεις τόσο συχνά.

via GIPHY

Ας μην μακρηγορώ όμως. Παρακάτω έχω συγκεντρώσει όλα αυτά τα αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι και φρεσκοπλυμένα σεντόνια και σε προσκαλώ να τα ανακαλύψεις.

Έχω προσθέσει και τις νότες τους για να πάρεις μία πρώτη ιδέα, αλλά μία βόλτα σε ένα κατάστημα είναι απαραίτητη, για να καταλήξεις σε ποιο θα αφήσεις τις αναμνήσεις σου φέτος.

Εδώ μπορείς να δεις υπέροχα hair mist


Πηγή