Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Αυτές οι πρώτες φωτογραφίες νεογέννητων θα σας κάνουν να «λιώσετε»

Η γέννηση ενός μωρού είναι ένα γεγονός που κάθε γονιός θυμάται για μία ζωή. Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να απαθανατίσουν με τον φωτογραφικό φακό τις μοναδικές αυτές στιγμές και κατά καιρούς έχουμε δει και στο διαδίκτυο υπέροχες φωτογραφίες νεογέννητων λίγο μετά τη γέννησή τους.

Η Nicole Monet είναι μία φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφήσεις τοκετού. Στο παρελθόν έχουμε μοιραστεί ξανά μαζί σας φωτογραφίες της ταλαντούχας φωτογράφου, της οποίας οι followers στο Instagram ξεπερνούν τις 150.000. H Nicole ανεβάζει συχνά στα social media κομμάτια της δουλειά της και οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατίζει όλες εκείνες τις ιδιαίτερες στιγμές και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τα συναισθήματα γονιών λίγο πριν ή μετά γεννηθεί στον κόσμο το μωράκι τους.

Από το portfolio της όμως ξεχωρίζουν και οι φωτογραφίες νεογέννητων. Εκείνες οι πρώτες φωτογραφίες μωρών δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους, και τέτοιες φωτογραφίες μοιραζόμαστε κι εμείς μαζί σας σήμερα.

Στην gallery που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε υπέροχες, πρώτες φωτογραφίες μωρών που μόλις έχουν γεννηθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicolebirths


Πηγή