Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

ΠΑΟΚ: Γκονζάλες, Ντεσπότοφ και Μπράνταριτς στο προσκήνιο

Ο ΠΑΟΚ καλείται να… τρέξει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου (η προθεσμία λήγει στις 12 το βράδυ της Δευτέρας) για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του.

Εκτός από την περίπτωση του Σαμουέλε Κάμπο της Βασιλείας, το όνομα του οποίου είναι πάνω στο τραπέζι ως έναν εκ των πιθανών αντικαταστατών του Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ εξετάζει και άλλες τρεις περιπτώσεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο γνωστός μας Φίλιπ Μπράνταριτς και ο Κιρίλ Ντεσπότοφ «πηγαίνουν στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», όπως αναφέρει και ο γνωστός δημοσιογράφος του SkyItalia, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η υπόθεση του Μπράνταριτς έχει «κολλήσει» τις τελευταίες ώρες, αλλά δεν αποκλείεται να παρουσιάσει εξέλιξη εκ νέου κατά τη διάρκεια της σημερινής τελευταίας μέρας των μεταγραφών.

Σ’ ότι αφορά τον 23χρονο διεθνή Βούλγαρο εξτρέμ της Κάλιαρι έχει προταθεί στους «ασπρόμαυρους» και η περίπτωση του εξετάζεται. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Στουρμ Γκρατς μετρώντας 9 γκολ και 1 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Τέλος στο προσκήνιο έχει έρθει και η περίπτωση του 23χρονου Ισπανού επιθετικού Κρίστο Γκονζάλες, ο οποίος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ανήκει στην Ουντινέζε και πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ουέσκα (27 συμ., 6 γκολ, 1 ασίστ).

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή