Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτή η βαφή μοιάζει με τελετουργία περιποίησης για τα μαλλιά μου

Η βαφή στο σπίτι είναι κάτι που κάνω πολύ συχνά. Οι αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μου είναι κάτι που μου αρέσει και νιώθω ότι με ανανεώνει.

Μετά από αλλεπάλληλες βαφές ωστόσο, κατάλαβα ότι τα μαλλιά μου έχουν υποστεί σημαντική φθορά γι᾽αυτό αποφάσισα να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα για λίγο, ώστε να τα ξεκουράσω. Αυτό που δεν περίμενα είναι ότι θα τα… ξεκουράσω με μία βαφή. Βλέπεις, για το τελευταίο DIY haircolor χρησιμοποίησα την Casting Crème Gloss της L’Oréal Paris. Σε τι διαφέρει από μία οποιαδήποτε άλλη βαφή; Σε πολλά αλλά αυτό που με τράβηξε αρχικά σε αυτή και την έβαλα στο καλάθι μου ήταν το γεγονός ότι δεν περιέχει αμμωνία και ότι δεν θα επιβαρύνει την τρίχα μου.

Είναι μία βαφή που μου επιτρέπει να καλύπτω τα πρώτα λευκά (ναι τα έχω) ενώ ανανεώνει το χρώμα μου στον ίδιο τόνο χαρίζοντας λάμψη υγείας! Μάλιστα, είναι η βαφή που δεν απαιτεί δεσμεύσεις από μέρους μου αφού το υπέροχο χρώμα της διαρκεί για 28 λουσίματα! Στην πορεία βέβαια ανακάλυψα ότι μου προσφέρει πολλά περισσότερα αλλά ας ξεκινήσουμε με την εφαρμογή η οποία ήταν και αυτή που με ξετρέλανε.  Πραγματικά, ένιωσα σαν να εφαρμόζω κάποια πολυτελή θεραπεία περιποίησης και όχι βαφή στα μαλλιά μου. Ανοίγοντας το κουτάκι βρήκα μέσα όλα όσα χρειαζόμουν για το τέλειο DIY haircolor στο σπίτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή