Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Αυτή η γυναίκα γέννησε την εγγονή της (pics)

Αυτή η γυναίκα έγινε παρένθετη μητέρα για την κόρη της και έφερε στον κόσμο την εγγονή της.

Η Julie Loving, 51 ετών γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο Illinois των Ηνωμένων Πολιτειών στις 2 Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό της την κόρη της και βιολογική μητέρα του παιδιού που έφερε στον κόσμο.

Η νεογέννητη μικρούλα ονομάστηκε Briar Juliette Lockwood και είναι το πρώτο παιδί της Breanna Lockwood και του συζύγου της, Aaron.

“Ήταν μια σουρεαλιστική διαδικασία!”, ανέφερε η η Breanna στο Good Morning America και συνέχισε, “Όλα τα συναισθήματα ήρθαν με την πρώτη στιγμή, βλέποντας τη μαμά μου να περνά τα πάντα και όλα όσα έκανε για μένα και συνεχίζει να κάνει!”.

Η γιαγιά έφερε στον κόσμο την εγγονή της δέκα μέρες νωρίτερα από την πιθανή ημερομηνία που της είχαν δώσει οι γιατροί. Έκανε έκτακτη καισαρική τομή καθώς υπήρξαν δυσκολίες με τον ομφάλιο λώρο.

Η καισαρική τομή ήταν η πρώτη για τη Julie που είχε φέρει και τα δύο παιδιά της με φυσιολογικό τοκετό.

“Σίγουρα τα πήγε εξαιρετικά με την εγκυμοσύνη και το ίδιο εξαιρετικά τα πήγε και με την γέννα αν και ταλαιπωρήθηκε λιγάκι… τα πήγε πολύ καλά! Ήταν μια αρκετά συγκινητική μέρα, με πολλά δάκρυα και αρκετές στιγμές ευτυχίας!”

Η Breanna και ο σύζυγός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί από το 2016, αμέσως μετά τον γάμο τους. Μετά από ένα χρόνο και αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, το ζευγάρι ζήτησε τη βοήθεια ειδικού στην υπογονιμότητα.

Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα και αρκετές αποτυχημένες εξωσωματικές γονιμοποιήσεις και αποβολές, συμπεριλαμβανομένου και μιας αποτυχημένης εγκυμοσύνης σε δίδυμα, ο γιατρός συνέστησε στην 29χρονη να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της παρένθετης μητέρας επειδή η μήτρα της να “κρατήσει” μια εγκυμοσύνη.

“Το να παλεύω με την υπογονιμότητα ήταν ό,τι πιο δύσκολο μου έχει συμβεί. Όταν κάνεις όνειρα για το μέλλον και κάτι όπως η υπογονιμότητα μπαίνει εμπόδιο, είναι σαν κάποιος να σου στερεί τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ό,τι ονειρεύεσαι. Ότι κάποιος πήρε κάτι από εμένα… έτσι ένιωθα!”.

Όταν άρχισε να ψάχνει για παρένθετη μητέρα ανακάλυψε ότι θα της κόστιζε περίπου 100.000 δολάρια.

Η Lockwood ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η παρένθετη μητέρα θα μπορούσε να είναι η 51χρονη μητέρα της, ούτε ότι η μητέρα της σχεδίαζε να της το προτείνει.

“Έτρεξα σε 19 μαραθώνιους και τερμάτισα πολλά τρίαθλα”, ανέφερε η Julie που έχει ακόμη έναν 27χρονο γιο στο Good Morning America.Ένιωθα ότι εξαιτίας της καλής φυσικής μου κατάστασης μπορούσα να το καταφέρω και επιπλέον είχα φέρει στον κόσμο δύο παιδιά!”

Δείτε τις φωτογραφίες που συγκινούν παρακάτω.




Πηγή