Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Αυτή η φωτογραφία των δίδυμων μωρών με το χέρι στο στόμα έγινε viral

H Jennifer Mason είναι φωτογράφος γέννας. Με τον φωτογραφικό φακό της έχει καταφέρει να  «αιχμαλωτίσει» μοναδικές στιγμές που με συγκίνηση βλέπουν ξανά και ξανά οι γονείς.

Στον λογαριασμό της στο Instagram, κυριαρχούν οι φωτογραφίες από τη γέννηση μωρών αλλά και από μέλλουσες μητέρες που ήθελαν να φωτογραφηθούν λίγο διαφορετικά.

Όλες οι αναρτήσεις της προκαλούν έντονα συναισθήματα και αυτό δεν αφήνει αδιάφορους τους followers της που σπεύδουν να κάνουν συγκινητικά σχόλια.

Μία από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Jennifer Mason που ξεχώρισε, ήταν αυτή των δίδυμων μωρών.

« Αδέλφια. Μοιράστηκαν την ίδια μήτρα και τώρα μοιράζονται το ίδιο χέρι για να βάλουν στο στόμα τους. Δεν είναι το πιο γλυκό θέαμα;» ήταν το σχόλιο της φωτογράφου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δίδυμα παιδιά

Τα δίδυμα γεννιούνται μαζί, ανακαλύπτουν τον κόσμο μαζί, μεγαλώνουν μαζί και μοιράζονται κοινές εμπειρίες και βιώματα. Σύμφωαν με το Brightside.Com,
πολλά δίδυμα ισχυρίζονται ότι έχουν έναν ιδιαίτερο ένστικτο σε ό,τι αφορά τον δίδυμο αδερφό τους. Σύμφωνα με έρευνα που είχε πραγματοποιηθεί στο παρελθόν, όταν κάποια δίδυμα ρωτήθηκαν εάν συναισθάνονται ό,τι νιώθει ο αδερφός ή αδερφή τους, σχεδόν το 40% απάντησε θετικά.

Τα μονοζυγωτικά δίδυμα μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Δίδυμα που είναι του ίδιου φύλου και μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, είναι πιθανό να είναι ακόμα πιο δεμένα μεταξύ τους. Άλλωστε δεν είναι λίγα τα περιστατικά διδύμων που εκμεταλλεύονται αυτήν τους την ομοιότητα για να αλλάξουν θέσεις και το ένα παριστάνει ότι είναι το άλλο. Όταν είναι μικρά, η ομοιότητα αυτή τους κάνει ακόμα πιο στενούς συμμάχους στη σκανταλιά και το παιχνίδι.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς της.




Πηγή