Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μάριον Μιχελιδάκη: Η απώλεια των γονιών μου με σόκαρε, τους «έχασα» και τους δυο μέσα σε 7 μήνες

Μάριον Μιχελιδάκη: Η απώλεια των γονιών μου με σόκαρε, τους «έχασα» και τους δυο μέσα σε 7 μήνες

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» η οποία θα κάνει πρεμιέρα στον «αέρα» της ΕΡΤ το ερχόμενο Σάββατο, η Μάριον Μιχελιδάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που τις έχουν γίνει από άλλα κανάλια, το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγο της Βασίλη Νομικό αλλά και την απώλεια των γονιών της που την σόκαρε.

Μιλώντας για το θάνατο των γονιών της, η Μάριον Μιχελιδάκη παραδέχθηκε: «Στη ζωή μου δυσκολεύομαι πολύ να κλάψω πια. Έχουν συμβεί πολύ δραματικά πράγματα τα τελευταία χρόνια με τους γονείς μου και «πάγωσα» για να το αντιμετωπίσω. Εκεί κάπου είδα πως δυσκολεύομαι πια να κλάψω. Η απώλεια των γονιών μου με έχει σοκάρει μάλλον τόσο πολύ επειδή είμαι μοναχοπαίδι και κλήθηκα να το αντιμετωπίσω και για τους δυο. Μέσα σε επτά μήνες έφυγαν και οι δύο. Πέρασα μια περιπέτεια παράλληλη δύο ετών που πάγωσα τόσο πολύ και μετά από καιρό δεν μπορούσα να κλάψω».

Αναφερόμενη στο διαζύγιο από τον σύζυγο της σημείωσε: «Όταν έχεις υπάρξει παιδί χωρισμένων γονιών, προσπαθούσα να μην επαναληφθεί αυτό. Όχι τόσο γιατί φοβόμουν ότι θα αφήσω τραύμα στο παιδί, αλλά γιατί ήθελα να το παλέψω. Το πάλεψα αρκετά. Ήμασταν παντρεμένοι δώδεκα χρόνια. Απλά κάποια στιγμή όταν βλέπεις ότι αυτό δεν προχωράει, καλύτερα να είσαι ειλικρινής και να κάνεις τη συζήτηση πολιτισμένα. Να περάσει αυτό και στο παιδί, να προσπαθήσεις να διατηρήσεις μια καλή σχέση παρά να οδηγηθείς σε υποκρισίες είτε σε ζωές παράλληλες είτε σε εντάσεις και καβγάδες Δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Επίσης, η Μάριον Μιχελιδάκη εξομολογήθηκε πως ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ επί 20 χρόνια και πως έχει δεχθεί προτάσεις από σταθμούς προκειμένου να αποχωρήσει εκεί ενώ μάλιστα είχε δεχθεί και πρόταση να παρουσιάσει eality με γυναίκες στο Mega.


Πηγή