Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Αυτό είναι και επίσημα το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο (pics)

Ο λόγος για την Alina Yakupova. Το 7χρονο κορίτσι από τη Ρωσία που πολλοί παρομοιάζουν με άγγελο ή πριγκίπισσα. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών μετά από παρότρυνση της μητέρας της. Πολύ γρήγορα οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του διαδικτύου, χαρίζοντάς την τον τίτλο του πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο.

Πολλοί κατηγόρησαν τη μητέρα της ότι αφαιρεί από την κόρη της τις ξέγνοιαστες στιγμές της παιδικής ηλικίας, εκείνη όμως απάντησε δημόσια λέγοντας ότι η μικρή Alina απολαμβάνει το μόντελινγκ και δεν κάνει τίποτα που να μην την ευχαριστεί.

Στην τριετή πορεία της, το επτάχρονο κορίτσι έχει συνεργαστεί με γνωστά brands παγκοσμίου φήμης. Όσο για τα χρήματα που βγάζει, το ποσό παραμένει άγνωστο, αλλά η μητέρα της είχε αναφέρει σε συνέντευξή της ότι αγοράζουν πολλά παιχνίδια.

Η Αlina, εκτός από το μόντελινγκ, λατρεύει τα ζώα. Επίσης, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι ενεργή στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Μέχρι σήμερα, οι followers της έχουν ξεπεράσει τις 50.000, ενώ έχει ανεβάσει περίπου 430 φωτογραφίες της.

Δείτε κάποιες από αυτές, στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή