Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ο σωστός τρόπος για να πλύνετε τα ρούχα του μωρού

Το πλύσιμο των ρούχων του μωρού σας με λάθος τρόπο μπορεί να το κάνει πιο ευάλωτο στην ευαισθησία του δέρματος ή να προκαλέσει αλλεργία.

Μετά τον κορονοϊό τα πάντα άλλαξαν στις ζωές μας, ακόμη και ο τρόπος που καθαρίζαμε και απολυμαίναμε τα πάντα σπίτι μας. Σίγουρα τρεις μήνες μετά έχουμε μάθει να πλένουμε σωστά τα χέρια μας, να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό και να πλένουμε και να απολυμαίνουμε καλά τα ρούχα που φοράμε.

Εκτός από τα δικά μας ρούχα, θα πρέπει αν πλένουμε και να απολυμαίνουμε σωστά και τα βρεφικά ρούχα των μωρών μας. Πόσο μάλλον αν κάνουμε μια βόλτα μαζί τους έξω ή το κρατούν στα χέρια τους φίλοι και συγγενείς.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Ορίστε μερικές χρήσιμες συμβουλές!

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζετε εάν το μικρό σας έχει ευαίσθητο δέρμα. Αν έχει ευαίσθητο δέρμα ή ανησυχείτε για ερεθισμούς ή αλλεργίες από απορρυπαντικά, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα απορρυπαντικό ή μαλακτικό με μια απαλή φόρμουλα.

Αυτά συχνά χαρακτηρίζονται ως “χωρίς άρωμα” και “χωρίς χρώματα”. Η αλλεργία ή ευαισθησία συχνά προκαλείται από τις μυρωδιές ή τις βαφές που χρησιμοποιούνται συνήθως σε απορρυπαντικά και μαλακτικά.

Τα ρούχα του μωρού θα πρέπει να πλένονται με νερό άνω των 60 ° C και στην ίδια θερμοκρασία θα πρέπει να πλένετε τα μαλακά παιχνίδια που χρησιμοποιεί. Τα παιχνίδια του θα πρέπει να θυμόσαστε ότι πρέπει να πλένονται τουλάχιστον μία φορα την εβδομάδα.

Να θυμάστε ότι πρέπει να σιδερώνετε πάντα τα ρούχα του μωρού σας.


Πηγή