Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αυτό το σκίτσο αποτυπώνει την ουσία της οικογένειας (εικόνες)

Η Amanda Oleander είναι μία ταλαντούχα σκιτσογράφος με εκατομμύρια ακολούθους στα Social Media. Τα σκίτσα της αποτυπώνουν απλές καθημερινές στιγμές ζευγαριών, γονιών με τα παιδιά τους, νέων μαμάδων με τα μωρά τους και αναδεικνύουν τις σχέσεις που καλλιεργούνται στο οικογενειακό περιβάλλον.

Μία από τις πρόσφατες δημιουργίες της είναι και η παρακάτω, η οποία σε μία εικόνα αποτυπώνει την ουσία της οικογένειας.  

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / amandaoleander

Οικογένεια σημαίνει αγάπη, φροντίδα, ασφάλεια, στήριξη, καλλιέργεια. Το σκίτσο της Amanda δείχνει έναν μπαμπά, μία μαμά και ένα παιδί σε μία σχέση αλληλεπίδρασης. Η ευημερία του ενός, εξαρτάται από την ευημερία του άλλου και με την κατάλληλη φροντίδα, ο κάθε ένας «ανθίζει» και βγάζει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

«Ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα είναι η χαρά του να βοηθάς τους ανθρώπους που αγαπάς να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους» σχολιάζει μεταξύ άλλων, η καλλιτέχνης στην ανάρτηση της.

H Αmanda Oleander και η ίδια μητέρα ενός παιδιού και η οικογένειά της, η σχέση με τον σύζυγό της και η μητρότητα, αποτελούν για εκείνη πηγή έμπνευσης. Η συλλογή που την έκανε ευρέως γνωστή είναι αυτή με σκίτσα που περιγράφουν την ζωή πίσω από τις κλειστές πόρτες. Στη συγκεκριμένη σειρά σκίτσων, η καλλιτέχνης αποτύπωνε την οικειότητα, την τρυφερότητα και την αγάπη ζευγαριών μέσα από καθημερινές στιγμές τους στο σπίτι.

Σήμερα η σκιτσογράφος έχει περισσότερους από 1,2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram όπου και δημοσιεύει αρκετά από τα σκίτσα της. Οι δημιουργίες της αναδεικνύουν την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων και για αυτό άλλωστε και ξεχωρίζουν.

skitsa oikogeneia oleander 2

Πηγή φωτογραφίας: Instagram / amandaoleander

Δείτε ακόμα περισσότερα σκίτσα της Amanda στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή