Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Γαλακτοκομικά: Από ποιες χρόνιες παθήσεις σας προστατεύουν (εικόνες)

Πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν γάλα και γαλακτοκομικά σε ποσότητες κάτω από τα συνιστώμενα όρια.

Σύμφωνα με ανάλυση 14 μελετών για την επίδραση των γαλακτοκομικών στην υγεία, η κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων με χαμηλά λιπαρά συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης χρόνιων παθήσεων.

Τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Advances in Nutrition και σύμφωνα με αυτά τα γαλακτοκομικά με χαμηλά λιπαρά μπορούν να συμβάλλουν στη μείωση των εξής κινδύνων:

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr


Πηγή