Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Γιατί οι βρεφικές κρέμες είναι ένας «σύμμαχος» των παιδιών στα στάδια της ανάπτυξης

Πώς θα είμαι σίγουρη ότι προσφέρω στο μωρό μου ένα ολοκληρωμένο και απολαυστικό γεύμα, γνωρίζοντας συγχρόνως πως του δίνω ό,τι καλύτερο για τον οργανισμό του; Η αλήθεια είναι πως, επειδή τα μωράκια μας δεν έχουν τη δυνατότητα να μας εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, είναι αρκετά δύσκολο να δώσουμε μία συγκεκριμένη απάντηση, γεγονός που εντείνει κάπως την ανησυχία μας. Γιατί, ακόμη και αν τα ράφια των σούπερ μάρκετ περιλαμβάνουν μία πληθώρα διαφορετικών επιλογών, λίγες είναι οι γευστικές και ωφέλιμες τροφές, οι οποίες αξίζουν πραγματικά μία θέση στην καθημερινή διατροφή των παιδιών.

Εάν αναρωτιέσαι, λοιπόν, ποιες μπορεί να είναι αυτές οι τροφές, τότε οι βρεφικές κρέμες είναι η απάντηση που ζητάς!

Παρόλα αυτά, το «μυστικό» που θα κάνει τη διαφορά στο γεύμα του παιδιού, «κρύβεται» στη συνταγή και τα συστατικά που περιλαμβάνει κάθε βρεφική κρέμα. Συνεπώς, για να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις την ιδανική επιλογή, παρακάτω έχω συγκεντρώσει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις, για να επιλέξεις μία θρεπτική και πεντανόστιμη βρεφική κρέμα, η οποία θα το βοηθήσει να αναπτυχθεί μελλοντικά σε έναν υγιή οργανισμό!

Ο ευαίσθητος οργανισμός ενός μωρού που βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, είναι πολύ πιο απαιτητικός ακόμη και από αυτόν ενός ενήλικα. Σκοπός των βρεφικών κρεμών είναι να παρέχουν στα μικρά μας τα συστατικά που χρειάζονται, για να καλύψουν τις ημερήσιες ανάγκες τους. Εκεί που χρειάζεται να εστιάσεις, λοιπόν, για να κάνεις την καλύτερη επιλογή, είναι στα στοιχεία που συμβάλουν στην ανάπτυξη των οστών και των νοητικών λειτουργιών του παιδιού, καθώς και στη βέλτιστη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Αντιστοιχώντας τις παραπάνω ανάγκες με τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά, οι βρεφικές κρέμες ΝΟΥΝΟΥ είναι η ιδανική επιλογή, διότι καλύπτουν σε σημαντικό βαθμό τις ημερήσιες ανάγκες του μωρού σε ασβέστιο, βιταμίνες D, A , B2 και σίδηρο! Επιπλέον, είναι η βρεφική κρέμα που αξίζει όντως την εμπιστοσύνη σου, αφού βασίζεται σε 100% φυσικά συστατικά υψηλής ποιότητας, όπως τα δημητριακά και το γάλα, ενώ ακολουθεί έναν κύκλο παραγωγής και αυστηρών ελέγχων, που εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό για το αγγελούδι σου.

Φυσικά, το βασικότερο κριτήριο για να επιλέξεις μία βρεφική κρέμα για το μικρό σου, είναι πρωτίστως η δική του απόλαυση. Επειδή όμως δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι ακριβώς του αρέσει, μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές γεύσεις, εμπλουτίζοντας τη διατροφή του με μικρές απολαυστικές «πινελιές». Σε αυτό θα σε βοηθήσει και η σειρά της ΝΟΥΝΟΥ, καθώς περιλαμβάνει εφτά πεντανόστιμες βρεφικές κρέμες, όπως η Κρέμα Βανίλια, η Φαρίν Λακτέ, η Φαρίν Λακτέ με Μπισκότο, η Μπισκοτόκρεμα, η Κρέμα 7 Δημητριακών, η Φρουτόκρεμα 5 Φρούτα, η Φρουτόκρεμα 3 Φρούτα, για να χαρίσεις στο μικρό σου μία πληθώρα επιλογών και να δεις ποια από αυτές το ικανοποιεί περισσότερο.

nounou2

Κλείνοντας, μία «πλούσια» διατροφή είναι το Α και το Ω για ένα δυνατό οργανισμό. Συνεπώς, μην περιορίζεις τα μικρά γεύματα του μωρού σου σε ελάχιστες επιλογές όπως, το γιαούρτι, η φρουτόκρεμα και τα φρούτα, αλλά αναζήτησε στα ράφια του σούπερ μάρκετ τη θρεπτική και γευστική βρεφική κρέμα που θα γίνει για εκείνο ένας «σύμμαχος», όσο διανύει τα απαιτητικά και στάδια της ανάπτυξης!

Το μητρικό γάλα είναι ό,τι καλύτερο για το μωρό σας.


Πηγή