Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Γυναίκες φωτογραφίζονται λίγο πριν τον τοκετό – Μοναδικές φωτογραφίες

Ο τοκετός είναι μία εμπειρία μοναδική και πολύ ιδιαίτερη για κάθε γυναίκα που την βιώνει. Ο φυσιολογικός τοκετός μπορεί να διαρκέσει για ώρες και αποτελείται από τρία στάδια: τη διαστολή, κατά την οποία οι συσπάσεις γίνονται ολοένα και πιο δυνατές και συχνές και ο τράχηλος διαστέλλεται ώστε να μπορεί να περάσει το μωρό, την εξώθηση και την υστεροτοκία.

Η Eva Rose είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος και μαία. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίσεις τοκετού και με τον φακό της απαθανατίζει στιγμές και από τα τρία στάδια που αναφέρουμε παραπάνω. Γυναίκες που αναμένουν να φέρουν στον κόσμο το μωρό τους, νεογέννητα τη στιγμή που γεννιούνται και νέοι γονείς που κρατούν για πρώτη φορά το μωρό τους αγκαλιά, λίγο μετά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των φωτογραφιών της είναι ασπρόμαυρες και αυτό τις κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερες και ατμοσφαιρικές. Η Eva εστιάζει στα συναισθήματα που αισθάνεται η λεχώνα, την ανυπομονησία και την αγωνία λίγο πριν τον τοκετό, αλλά και την συγκίνηση και τη χαρά μόλις δει το μωρό της.

Όσον αφορά τις φωτογραφίες εν αναμονή του τοκετού, οι μέλλουσες μαμάδες, άλλες φορές φωτογραφίζονται μόνες τους και άλλες με τον σύντροφο ή τη μαία τους στο πλευρό τους. H Eva ανεβάζει πολλές από αυτές στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram και η κάθε μία συγκεντρώνει χιλιάδες likes.

fotografies gynaikwn prin ton toketo 20

Δείτε ακόμα περισσότερες στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή