Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Mega-guide: 15 σαμπουάν για κάθε ανάγκη και τύπο μαλλιών

Έχουμε εξηγήσει πολλές φορές το πόσο υποφέρουν τα μαλλιά το καλοκαίρι. Ο ήλιος, το αλάτι, η ζέστη, ο κλιματισμός… Τα μαλλιά μας βάλλονται από παντού και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Τα λεπτά μαλλιά γίνονται πιο άτονα, τα ξηρά ακόμα ξηρότερα, τα λιπαρά λαδώνουν αμέσως, τα ατίθασα βγαίνουν εκτός κάθε ελέγχου, τα ξανθά κιτρινίζουν και ούτω καθεξής.

Το σωστό σαμπουάν

Το καθημερινό λούσιμο μετά την παραλία μάλιστα, μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Ναι, κι όμως, μπορεί! Αν δεν χρησιμοποιείς το κατάλληλο για τις ανάγκες σου σαμπουάν, τα μαλλιά σου απλά θα υποφέρουν περισσότερο.

via GIPHY

Θυμάσαι το «μην το πιείτε, λουστείτε»;

Βλέπεις, δεν είναι όλα τα σαμπουάν ίδια (duh!) και ναι, κάνουν τεράστια διαφορά στο πώς είναι τα μαλλιά μας μετά το μπάνιο, μέχρι να ξαναπάμε στην παραλία το επόμενο πρωί.

Για να τα βοηθήσεις λοιπόν και να απολαύσεις τα μαλλιά σου στις διακοπές, αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε παγαίνοντας… shampoo shopping για εσένα.

Υπάρχει ένα για όλες

Στην παρακάτω gallery, συγκεντρώσαμε 15 σαμπουάν που μπορούν να καλύψουν κάθε σου ανάγκη, οποιοσδήποτε και αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου.

via GIPHY

Έχουμε σαμπουάν για μαλλιά με ανταύγειες, για λιπαρά μαλλιά, για ξανθά, για ξηρά, για άτονα… Έχουμε ακόμα και εξειδικευμένο σαμπουάν για μετά τον ήλιο και ένα άλλο για μετά τη βαφή.

Με ένα scroll θα τα δεις όλα και πάμε στοίχημα, ότι θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζονται τα μαλλιά σου για να είναι πανέμορφα στις διακοπές.

Εδώ μπορείς να δεις σαμπουάν για καστανά  μαλλιά


Πηγή