Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δέκα ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων που αξίζει να δείτε (pics)

Όλο και περισσότεροι γονείς, ειδικά στο εξωτερικό, φροντίζουν να έχουν φωτογραφίες από τη στιγμή της γέννησης του παιδιού τους.

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν το κλάμα και τις γκριμάτσες του μωρού δευτερόλεπτα μετά την έξοδο από τη μήτρα της μητέρας του.

Όπως οι περισσότεροι φωτογράφοι γέννας έτσι και η Marijke Thoen, φωτογραφίες της οποίας έχουν ξεχωρίσει αποσπώντας διάφορα βραβεία, καταγράφει με τον φακό της, την αγωνία, τον πόνο, τον ενθουσιασμό, την ανακούφιση, τη χαρά της γυναίκας που φέρνει στον κόσμο το παιδί της. Παράλληλα όμως και το πρώτο κλάμα του μωρού, την πρώτη αγκαλιά, το πρώτο τάισμα.

Αυτές οι φωτογραφίες έχουν μια απίστευτη δυναμική και σε καθηλώνουν με το ρεαλισμό τους.

«Καταγράφω αυτές τις πραγματικές και πολύτιμες πρώτες στιγμές με το νεογέννητο. Μια αγκαλιά, ένα μπάνιο, τη συνάντηση με τα αδέλφια… Τις πιο αγνές στιγμές για να τις θυμάστε για πάντα. Εν ολίγοις, τις πραγματικές στιγμές που αποτελούν μέρος της ζωής με το μωρό. Εικόνες με έμφαση στην αγάπη και τα συναισθήματα. », αναφέρει στην ιστοσελίδα της η γνωστή φωτογράφος.

Από το σύνολο της δουλειάς της σήμερα σας παρουσιάζουμε αυτές τις ξεχωριστές ασπρόμαυρες φωτογραφίες νεογέννητων που μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram@ Marijke Thoen Photography




Πηγή