Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

«Ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα διαπίστωσε ότι η ανοχή της κοινωνίας απέναντι στην κυβέρνησή του εξαντλείται» – Newsbeast


«Οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει»

Τα παραπάνω σημειώνει η Κουμουνδούρου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κέρκυρα και τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από εργαζόμενους και επιχειρηματίες για την ανεπάρκεια των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Στη σημερινή του επίσκεψη στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να δει πού οδηγεί η πολιτική της κυβέρνησής του: εργαζόμενοι στο δρόμο, επιχειρηματίες σε απόγνωση, ένα νησί στη δίνη της ύφεσης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της κυβερνητικής επιλογής, να αφήσει την κρίση να βαθαίνει δίχως μέτρα ενεργητικής στήριξης των χιλιάδων εργαζομένων στην εστίαση και στον τουρισμό.

Οι εργατικές συγκεντρώσεις στην Κέρκυρα φανερώνουν ότι η ανοχή της ελληνικής κοινωνίας έναντι της κυβέρνησης εξαντλείται μέρα με τη μέρα. Η φωνή της κοινωνίας δυναμώνει. Και αυτή τη φωνή, καμία κατασταλτική νομοθεσία και κανένας καλοταϊσμένος προπαγανδιστικός μηχανισμός δεν μπορεί να την καταπνίξει.


Πηγή