Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η περίεργη σχέση που έχουν αυτά τα παιδιά με το φαγητό (vid)

Οι γονείς: νυσταγμένοι ψάχνουν τα μεσάνυχτα στο ψυγείο για ένα γρήγορο βραδινό σνακ.

Τα παιδιά; Κοιμούνται επάνω στο πιάτο με το κοτόπουλο και το ρύζι, επειδή απλά αρνούνται να πάνε για ύπνο στο κρεβάτι! Μα αφού το φαγητό είναι τόσο νόστιμο για να το αφήσουν;!

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτή είναι η διαφορά των γονιών και των παιδιών όταν κάτι έχει να κάνει με το φαγητό. Ενώ οι γονείς δείχνουν να έχουν υπομονή με το φαγητό τους τα παιδιά κάνουν σαν να τους έχεις χαρίσει τον ουρανό με τα άστρα. Όταν ακούνε τη λέξη «φαγητό» τρέχουν στο τραπέζι, στην κουζίνα, αφήνουν ό,τι και αν κάνουν για να φτάσουν στο αγαπημένο τους εστιατόριο ή απλά όσο κι αν νυστάζουν δεν αφήνουν το πιάτο με το φαγητό τους.

Και αυτή την ξεκαρδιστική πραγματικότητα δείχνει και το βίντεο παρακάτω.

«Μα είναι κρίμα βρε παιδί μου να αφήσω αυτή τη λαχταριστή πίτσα με το λιωμένο τυρί να πάει χαμένη…», μπορεί να σκέφτεται το ένα μικρούλη ενώ πασχίζει να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά απλά και μόνο επειδή νυστάζει.

Το βίντεο το δημιούργησε το Popsugar.com με τη βοήθεια των TikToker @jenileighmchan, @tollivers8, @sarafitzs03, @darlingkimm και των Instagrammer @just_jesses_life, @lewylewy26, @littledaisyphotog που έστειλαν τα βιντεάκια αυτά.

Δείτε το απολαυστικό και ξεκαρδιστικό βίντεο παρακάτω.


Πηγή