Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μάρθα Καραγιάννη: Η πρώτη φωτογραφία μετά το πρόσφατο χειρουργείο

Μάρθα Καραγιάννη: Η πρώτη φωτογραφία μετά το πρόσφατο χειρουργείο

Ήταν αρχές Ιουνίου, όταν η Μάρθα Καραγιάννη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για την αφαίρεση της χολής. Η αγαπημένη ηθοποιός μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, έχει αναρρώσει ενώ δέχθηκε την επίσκεψη της Αλίκης Κατσαβού και του γιου της, Φοίβου.

Άλλωστε, η Μάρθα Καραγιάννη με την καλύτερή της φίλη,  Ντόρα Δούμα έχουν παντρέψει την Αλίκη Κατσαβού και τον Κώστα Βουτσά, ενώ έχουν βαφτίσει και τον γιο τους. η χήρα του αξέχαστου ηθοποιού ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψη και αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Μάρθα Καραγιάννη μετά το χειρουργείο που έκανε τον περασμένο Ιούνιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες, Κυριακή, πήγαμε με το Φοίβο στις νονές του Μάρθα και Ντόρα και δεν θέλαμε να φύγουμε! Αγάπη, γέλια, χάδια και η Ζωζώ παρέα! Μοναδικές, πολύτιμες στιγμές οικογειακής θαλπωρής! . . . #fivosvoutsas #love #unconditionallove #family #preciousmoments #youarehere

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις

«Χθες, πήγαμε με το Φοίβο στις νονές του Μάρθα και Ντόρα και δεν θέλαμε να φύγουμε! Αγάπη, γέλια, χάδια και η Ζωζώ παρέα! Μοναδικές, πολύτιμες στιγμές οικογενειακής θαλπωρής!», έγραψε η Αλίκη Κατσαβού στη λεζάντα που συνόδευσε τις φωτογραφίες.




Πηγή