Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η στιγμή που το παιδί συναντά το νεογέννητο αδερφάκι του – Υπέροχες φώτο

Ο τοκετός είναι μία σπουδαία και πολύ ιδιαίτερη διαδικασία για κάθε γονιό. Η οικογένεια μεγαλώνει και ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι έρχεται στη ζωή.

Η γέννηση του νέου μέλους όμως, αλλάζει και τη ζωή των μεγαλύτερων παιδιών της οικογένειας. Πλέον έχουν ένα αδερφάκι με το οποίο θα μοιράζονται κοινές εμπειρίες και βιώματα. Θα παίζουν μαζί και το ένα θα είναι στήριγμα για το άλλο όσα χρόνια και αν περάσουν.

Η Nicole Monet είναι μία επαγγελματίας φωτογράφος που εξειδικεύεται στις φωτογραφίες τοκετού. Με τον φωτογραφικό της φακό απαθανατιζει όλες εκείνες τις μοναδικές στιγμές της γέννας και οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν τα συναισθήματα των γονιών αλλά και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Η Nicole ανεβάζει κάποιες από τις φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από 150 χιλιάδες followers, απόδειξη πως το ταλέντο της την έχει κάνει να ξεχωρίσει.

Εμείς σήμερα επιλέξαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πρώτη συνάντηση παιδιών με τα νεογέννητα αδερφάκια τους. Τα συναισθήματα των παιδιών είναι ανάμεικτα: ενθουσιασμός, χαρά, δισταγμός. Δειτα τα υπέροχα στιγμιότυπα στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @monetnicole


Πηγή