Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μπαμπάδες φωτογραφίζονται με τα μωρά τους – Υπέροχες φωτογραφίες

Η Kasia είναι μητέρα δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Εξειδικεύεται στις φωτογραφίες νεογέννητων και νέων γονιών στις οποίες και αποτυπώνει τις μοναδικές στιγμές των πρώτων ημερών. Οι φωτογραφίες της είναι αληθινές, πολύ τρυφερές και με mimimal αισθητική.

Η φωτογράφος αναρτά πολλές από τις φωτογραφίες της στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram και από αυτές που ξεχωρίζουν, είναι οι φωτογραφίες μπαμπάδων με τα μωρά τους.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @maluch.w.kadrze

Ο ρόλος των μπαμπάδων στην ανατροφή των παιδιών

Για τους μπαμπάδες του σήμερα η πατρότητα είναι κομμάτι της ταυτότητά τους. Και για τα παιδιά όμως, η ενεργή παρουσία της πατρικής φιγούρας στη ζωή τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη τους και στην καλλιέργεια του χαρακτήρα τους.

Τις τελευταίες δεκαετίες, μάλιστα, ο ρόλος του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών είναι πολύ ενεργός. Σύμφωνα με έρευνα, 54 χρόνια πριν οι μπαμπάδες περνούσαν συνολικά 2,5 ώρες την εβδομάδα με τα παιδιά τους, ενώ σήμερα ο χρόνος αυτός ξεπερνάει τις 8 ώρες ανά εβδομάδα συνολικά.

Τρυφερά στιγμιότυπα μπαμπάδων και μωρών μέσα από τον φακό της Kasia

Στις φωτογραφίες της η Kasia αποτυπώνει την αγάπη και την τρυφερότητα που νιώθει ένας νέος μπαμπάς για το μωρό του. Φωτογραφίες μοναδικές και πολύ ιδιαίτερες. Και επειδή μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, συγκεντρώσαμε κάποιες από τις αγαπημένες μας στην gallery που ακολουθεί για να πάρετε μία ιδέα.




Πηγή