Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Φτιάξε καφέ και δες 10 τέλεια αλλά διαφορετικά γαλλικά μανικιούρ

Αν επισκέπτεσαι συχνά τη στήλη της ομορφιάς εδώ στο queen.gr kαι αν είσαι επίσης nail addict που δεν χάνει nailspiration… Τότε θα ξέρεις ότι το γαλλικό μανικιούρ, δεν είναι το αγαπημένο μου (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη).

Κατά καιρούς ωστόσο, εμφανίζονται artists όπως η Betina Goldstein και άλλοι αγαπημένοι που σου έχω δείξει στα nailspiration, που πλησιάζουν πολύ στο να μου αλλάξουν γνώμη.

Μόνο για εσένα

Πιάνω τον εαυτό μου να χαζεύει #frenchmanicure εικόνες στο Instagram αλλά δεν κοιτάζω τα απλά γαλλικά μανικιούρ. Όχι, όχι! Κοιτάζω τα λίγο διαφορετικά, τα πιο πρωτότυπα και ευφάνταστα, αυτά που κάνουν τη διαφορά.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Trend Alert! Τα βερνίκια του φθινοπώρου έχουν χρώμα πασαρέλας και θα τα λατρέψεις

Σε κάθε περίπτωση, η δική μου γνώμη δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει ότι εσύ λατρεύεις το γαλλικό μανικιούρ και δεν θέλω να σε αφήνω παραπονεμένη.

Μίας λοιπόν που σήμερα είναι πρωί Σαββάτου και σίγουρα θα θέλεις να χαζέψεις λίγο πριν ξεκινήσεις τη μέρα σου, σε προσκαλώ να φτιάξεις και εσύ μια κούπα και να χαζέψεις όμορφα γαλλικά μανικιούρ.

via GIPHY

Κάνε ένα scroll λοιπόν στην παρακάτω gallery και δες τα 10  διαφορετικά και τέλεια γαλλικά μανικιούρ που διάλεξα για εσένα. Και όχι, δεν είπε κανείς πως μπορείς να τα κάνεις και μόνη σου… Δεν είναι εύκολα αλλά δεν είναι και ακατόρθωτα!

Τα ασπρόμαυρα νύχια παραμένουν το πιο κομψό nail art και έχουμε τις αποδείξεις

 




Πηγή