Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Τα ζώδια που θα τινάξουν τη σχέση τους στον αέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη

Τα ζώδια που αναφέρονται στο συγκεκριμένο άρθρο, μετά από μια έντονη παρόρμηση, μπορούν να διαλύσουν μια σχέση, είτε επειδή υπάρχουν μικρές συγκρούσεις με το ταίρι τους είτε επειδή η βαρεμάρα της καθημερινότητας είναι δυσβάσταχτη για αυτούς. Συνήθως, η λογική έρχεται μετά την απόφασή τους να χωρίσουν, αλλά η τάση τους να τα διαλύσουν όλα αποδεικνύεται πιο δυνατή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναίσθημα; Αυτή η λέξη δεν είναι τόσο οικεία στους Υδροχόους. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο είναι αναλυτικοί και σχεδόν διαρκώς αφηρημένοι, οπότε η ενσυναίσθηση δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Αν ένας Υδροχόος θέλει να χωρίσει με κάποιον/α, δεν πρόκειται να αφήσει τις άσχημες αντιδράσεις του/της συντρόφου του να τον κρατήσουν πίσω. Κλάματα και παρακάλια δεν περνάνε εδώ… Από τη στιγμή που αυτό το πεισματάρικο ζώδιο αποφασίζει κάτι, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει. 

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ 

ΚΡΙΟΣ

Όταν μιλάμε για παρόρμηση, ο Κριός παίρνει τα ηνία. Όσοι ανήκουν σε αυτό το φουριόζικο και αισιόδοξο ζώδιο της φωτιάς, σχεδόν πάντα θα κάνουν το άλμα χωρίς να κοιτάξουν κάτω στο κενό και θα μιλήσουν πριν σκεφτούν. Και μάλιστα δεν μετανιώνουν γι’ αυτό. Το ένστικτο είναι πάνω απ’ όλα για τον Κριό, οπότε αυτό το θαρραλέο ζώδιο ακολουθεί πάντα το ένστικτό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάνει κάτι ιδιαίτερα παράτολμο. Εάν ο/η σύντροφος του τον  κάνει να θυμώσει ή ακόμα χειρότερα αν τολμήσει να τον… νικήσει σ’ ένα πεδίο ανταγωνισμού, ο Κριός δεν θα διστάσει να το διαλύσει, χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να κοιτάξει πίσω. Αν κάποτε, πολύ καιρό μετά, δει με πιο ψύχραιμη ματιά την συμπεριφορά του, έτσι κι αλλιώς δεν θα έχει πια σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όπως και το συντροφικό τους ζώδιο ο Υδροχόος, οι Δίδυμοι είναι εξίσου «αδίστακτοι», καθώς είναι μεθοδικοί. Όσοι ανήκουν σε αυτό το μεταβλητό ζώδιο, σπάνια αποφασίζουν οριστικά για οτιδήποτε, αλλά όταν παίρνουν αποφάσεις, τείνουν να το κάνουν γρήγορα. Ως πολύ ευφυή άτομα, οι Δίδυμοι προσεγγίζουν τις καταστάσεις, με καθαρό μυαλό και χωρίς να «κολλάνε» στο συναίσθημα, οπότε, όταν αποφασίσουν να χωρίσουν, η λογική θα υπερισχύσει και ο συναισθηματισμός θα υποχωρήσει. Όμως, όλα μπορούν να συμβούν με έναν Δίδυμο. Γι’ αυτό μη σου φανεί καθόλου περίεργο, αν την επόμενη μέρα… μετανιώσει και τρέχει πίσω από τον/την πρώην του. Ίσως επειδή η λογική (πάλι) του έδειξε ότι υπάρχουν και πλεονεκτήματα σε μια κατάσταση που βιάστηκε να απορρίψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι λογικό ότι ένα από τα ζώδια που είναι λιγότερο πιθανό να μείνουν σε μια σχέση είναι επίσης πολύ πιθανό να την τελειώσουν. Οι Τοξότες απλώς δεν αντέχουν να μένουν δεσμευμένοι, και αν αυτό το πύρινο ζώδιο αποφασίσει ότι μια σχέση δεν δουλεύει, θα την διακόψει χαλαρά και χωρίς δισταγμό (πιθανόν και με ένα απλό μήνυμα στο κινητό). Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι έχουν αρκετά εγωκεντρική συμπεριφορά και, ως εκ τούτου, σπάνια ένας σύντροφος έρχεται πρώτος στη λίστα προτεραιοτήτων τους. Γι’ αυτό και οι τρεις μικρές λέξεις που θα ακούσεις συχνότερα από τονΤοξότη είναι το «Πάμε γι’ άλλα».

Διάβασε επίσης: 3 ζώδια που θα σου λείψουν, αν τα χάσεις και 3 που δε θα σου «καεί καρφί»

Τα 3 πιο πιστά και τα 3 πιο άπιστα ζώδια


Πηγή