Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μωράκια κολυμπούν κάτω από το νερό και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό

Το baby swimming είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα, καθώς αποδεδειγμένα έχει πολλά οφέλη για τα μωρά.

Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά που εξοικειώνονται με το κολύμπι από τη βρεφική τους ακόμα ηλικία αναπτύσσουν την αντιληπτική τους ικανότητα και κοιμούνται καλύτερα. Πέρα από αυτό όμως, η βρεφική κολύμβηση επιδρά θετικά στη μυϊκή και κινητική τους ανάπτυξη, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή τους και φυσικά τα βοηθά να χαλαρώσουν και να ηρεμούν.

Τα μωρά μπορούν να ξεκινήσουν το baby swimming ήδη από την ηλικία των τριών μηνών και μπορούν να συνεχίσουν μέχρι και να φτάσουν τριών ετών. Όσο για το που γίνεται η βρεφική κολύμβηση, τα βρέφη μπορούν να απολαύσουν παιχνίδια μέσα και κάτω από το νερό σε ειδικά διαμορφωμένες πισίνες για βρέφη, παρουσία γονέων και προπονητών που εξειδικεύονται στην κολύμβηση για μωρά.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram @becky_kagan_schott

Φωτογραφίες μωρών κάτω από το νερό

Ιδιαίτερα δημοφιλής είναι και οι φωτογράφιση μωρών κάτω από το νερό. Επαγγελματίες φωτογράφοι απαθανατίζουν στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του baby swimming και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ανατρέχοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βρήκαμε πολλές φωτογραφίες μικρών κολυμβητών που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Μπορείτε να τις απολαύσετε στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή