Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Ξεκαρδιστείτε με τα παιδιά σας με εύκολους τρόπους!

Καμιά φορά δεν αρκεί απλώς να χαμογελάτε με το παιδί σας ή να νιώθετε ευτυχισμένοι… Οχι πως δεν είναι σημαντικό, αλλά καμιά φορά χρειάζεται να γελάτε με την ψυχή σας!!!

Μη διστάζετε να γελάτε! Θυμάστε την τελευταία φορά που πέσατε κατω απο τα γελια μαζί με τα μικρά σας; To γέλιο είναι χαρά, φτιάχνει αναμνήσεις, ενεργοποιεί τον εγκέφαλο, χαλαρώνει τους μυς.. Κάνει μονο καλό!

Αν δε μπορείτε να σκεφτείτε τρόπους να γελάσετε, ορίστε μερικές ιδέες για σας και τα μικρά σας:

*Τραγουδήστε! Ντυθείτε ό,τι θέλετε, ήρωες παραμυθιών, τραγουδιστές, μασκαράδες, πάρτε χάρακες για κιθάρες και τραγουδήστε δυνατά με την καρδιά σας! 

*Παίξτε με τα μαλλιά σας. Κάντε κοτσίδες, κοκοράκια, φράντζες, βάλτε τα γυαλιά ηλιου πάνω από τα μαλλιά που θα έχετε φέρει μπροστά, και μιλήστε τους σοβαρα.

*Κάντε συγχρονισμένες γκριμάτσες με το παιδί σας και βγάλτε σέλφις! Αποκλείεται να μη γελάσουν προσπαθώντας να σας μιμηθούν!

Σχετική εικόνα

Παίξτε με το φαγητό. Με δρακουλινια, καλαμάκια, σοκολάτα, ή ο,τι άλλο βρείτε στην κουζίνα σας και θελετε να το χρησιμοποιήσετε ως εξοπλισμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για FUNNY PIC STRAW IN NOSE

*Παίξτε κρυφτό, οικογενειακά… Εμπνευστείτε ωραίες κρυψώνες και να είστε σίγουροι ότι θα ξετρελαθούν. Πίσω από τα μπουφάν στον καλόγερο, μέσα στη μπανιέρα, μέσα σε κάποια ντουλάπα, κάτω από το πάπλωμα.. όλα παίζουν!

…Γελάστε! Βρείτε ό,τι τρόπο θέλετε και γελάστε. Ακομη κι αν αυτό σημαίνει απλά να τα γαργαλήσετε! Γελάστε με την ψυχή σας και νιώστε ευτυχία! Δεν υπαρχει τίποτα καλύτερο!


Πηγή