Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οικογενειακά πορτρέτα με νεογέννητα – Μοναδικές φωτογραφίες

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι νέοι γονείς προσλαμβάνουν κάποιον επαγγελματία φωτογράφο για να φωτογραφήσει τις πρώτες στιγμές του νεογέννητου μωρού τους. Άλλες είναι τραβηγμένες κατά τη διάρκεια του τοκετού και άλλες από τις πρώτες ημέρες με το νεογέννητο στο σπίτι.

Εξίσου δημοφιλή είναι και τα οικογενειακά πορτρέτα με το νέο μέλος της οικογένειας. Γονείς ποζάρουν με το νεογέννητο μωρού τους, μόνοι τους ή με τα μεγαλύτερα παιδιά τους. Φωτογραφίες υπέροχες που αποτυπώνουν στιγμές που θα θυμούνται για μία ζωή.

Μία επιτυχημένη φωτογράφος που εξειδικεύεται σε αυτού του είδους τις φωτογραφίσεις είναι και η Eweliny. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για την αισθητική και την παραστατικότητά τους. Είναι απλές και στις περισσότερες η καλλιτέχνης εστιάζει στον άνθρωπο, στις εκφράσεις και στα συναισθήματά του, κάτι που της κάνει ακόμα πιο μοναδικές.

Από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η Eweliny στο επαγγελματικό της προφίλ στο Instagram, ξεχωρίζουν αυτές με γονείς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας με το νεογέννητο μωρό. Εκτός από τα αξιολάτρευτα βρέφη, οι φωτογραφίες είναι μοναδικές γιατί αποτυπώνουν και τα συναισθήματα των νέων γονιών αλλά και τον ενθουσιασμό των μεγάλων αδερφών.

Δείτε κάποιες από τις αγαπημένες μας, στην gallery που ακολουθεί.


Πηγή