Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι απίθανες φωτογραφίες μίας μαμάς με τρίδυμα που αξίζει να δείτε (pics)

Για την Christy Beck τα τρία της παιδιά είναι όλη της η ζωή. Τα τρίδυμα Rockwell, Cali και Elli γεννήθηκαν στις 6 Απριλίου του 2018 και ήταν το μεγαλύτερο δώρο για την Christy και τον σύζυγό της που ήθελαν όσο τίποτε άλλο να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Η Christy σκέφτηκε ότι θα της άρεσε να μοιράζεται εμπειρίες και σκέψεις της και με άλλους γονείς, πράγμα το οποίο και πέτυχε μέσα από τα social media. Το @the.becktriplets είναι ο Instagram λογαριασμός που δημιούργησε η νέα μαμά για τα τρίδυμα μωρά της και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από 175.000 followers. Oι φωτογραφίες των αξιολάτρευτων τριδύμων, αλλά και οι πληροφορίες και συμβουλές που δίνει η Christy μέσω αυτού του λογαριασμού, είναι ο λόγος που τον έχουν κάνει τόσο ανάρπαστο.

Λίγο αργότερα, η Christy δημιούργσε και το δικό της blog στο οποίο περιγράφει ακόμα περισσότερα για την καθημερινότητά της ως μαμά τριδύμων αλλά και για τις περιπέτειες του γιου και των δύο κοριτσιών της.

Εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί μερικές από τις φωτογραφίες που των τριδύμων που έχουν ανέβει στο Instagram για να πάρετε μία γεύση. Σε κάποιες τα τρία μωρά είναι ντυμένα ασορτί, σε άλλες όχι, το σίγουρο είναι πάντως ότι είναι όλες υπέροχες. 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @the.becktriplets




Πηγή