Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς είναι ξεχωριστές κι αξίζει να τις δείτε

Πολλές μαμάδες μοιράζονται στιγμιότυπα της μητρότητας στα social media. Μάλιστα κατά καιρούς, έχουμε δει φανταστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν, άλλοτε με χιούμορ κι άλλοτε με πολλές δόσεις τρυφερότητας, οικογενειακές στιγμές.

Ειδικά οι φωτογραφίες με τα νεογέννητα φαίνεται ότι έχουν μεγάλη απήχηση, κυρίως όταν τα μωρά φωτογραφίζονται με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ισως γι΄αυτό, ο λογαριασμός της mishariska στο Instagram προκάλεσε το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου. Είναι γεμάτος με φωτογραφίες των παιδιών της που είναι όμορφες, αληθινές, αστείες.

 Σε αρκετές από αυτές ποζάρει με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, λίγο πριν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και ακριβώς δίπλα, μετά τη γέννησή του.

Αδελφική αγάπη

Όταν δεν πρωταγωνιστεί η ίδια με τα παιδιά της στις φωτογραφίες, ο φακός εστιάζει στα δύο αδελφάκια σε στιγμές που είναι τόσο μα τόσο αγαπησιάρικες. Η αδελφική αγάπη άλλωστε σε αυτές τις τόσο τρυφερές ηλικίες είναι άδολη και μοναδική. Από την πρώτη στιγμή που το μικρότερο παιδί έρχεται στον κόσμο, το μεγαλύτερο αναλαμβάνει “χρέη” μεγάλου αδελφού και σιγά σιγά χτίζεται ανάμεσά τους μία σχέση ζωής.

Μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά «ανθίζουν» εκεί που αισθάνονται ασφαλή και ότι τα αγαπούν. Χρειάζονται ένα οικείο περιβάλλον για να εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους, τον κόσμο. Πρέπει να μάθουν πώς να αποδέχονται την ευθύνη των πράξεών τους και να ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν λάθη.Γι΄αυτό μην ξεχνάτε να τα αγκαλιάζετε και να λέτε πόσο πολύ τα αγαπάτε, καθημερινά.

Δείτε τις όμορφες φωτογραφίες της mishariska στη gallery που ακολουθεί.




Πηγή