Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι φωτογραφίες αυτής της μαμάς με το μωρό της θα σας εμπνεύσουν (pics)

Η Sara Covey είναι μία μητέρα ενός παιδιού και ζει με την οικογένειά της στο Σικάγο. Ο γιος της γεννήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη και τους τελευταίους μήνες πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις της μαμάς του στα social media.

Η Sara είναι “ψηφιακός δημιουργός”, δηλαδή εξειδικεύεται στο να δημιουργεί περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όπως φαίνεται, το κάνει πολύ καλά. Η νεαρή μητέρα έχει πάνω από 80.000 followers στο προφίλ της και οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για την αισθητική και τα concepts τους.

Από όταν ακόμα ήταν έγκυος άρχισε να ανεβάζει υπέροχες φωτογραφίες με την ολοένα και πιο φουσκωμένη της κοιλίτσα φορώντας εντυπωσιακά ρούχα και ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό, πότε μόνη της, και πότε με τον σύζυγό της.

Από τον Σεπτέμβρη κι έπειτα, στο προφίλ της κυριαρχούν οι φωτογραφίες με το δέκα μηνών μωρών της. Άλλες είναι πιο τρυφερές…

mama gios 4

…και άλλες λίγο πιο χιουμοριστικές.

mama gios 6

Το βέβαιο είναι ότι όλες είναι υπέροχες κάτι που θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι ρίχνοντας μία ματιά στην gallery που ακολουθεί.

Εάν κι εσείς έχετε κάποιο μωράκι μπορείτε να πάρετε ιδέες για να βγάλετε τις δικές σας φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειας. Θα τις κρατήσετε για μία ζωή και θα δημιουργήσετε ένα όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ που θα κοιτάτε μαζί με το μικρό σας μεγαλώνοντας.




Πηγή