Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πέντε εύκολες ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά σε ένα μήνα (vid)

Η επίπεδη κοιλιά είναι το ζητούμενο για πολλές γυναίκες, ειδικά καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι. Για να την …αποκτήσετε χρειάζεται σωστή διατροφή, άφθονα υγρά αλλά και γυμναστική.

Αποφύγετε τη ζάχαρη και τα ζαχαρούχα ποτά

Τα τρόφιμα με πρόσθετα σάκχαρα μπορεί να προκαλέσει αύξηση βάρους.Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι η υπερβολική ζάχαρη, κυρίως λόγω των μεγάλων ποσοτήτων φρουκτόζης , μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση λίπους γύρω από την κοιλιά και το ήπαρ.Δοκιμάστε να ελαχιστοποιήσετε την ποσότητα ζάχαρης στη διατροφή σας και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εξαλείψετε εντελώς τα ζαχαρούχα ποτά, όπως αναψυκτικά, χυμούς φρούτων και διάφορα αθλητικά ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη

Η πρωτείνη μπορεί να είναι το πιο σημαντικό μακροθρεπτικό συστατικό για την απώλεια βάρους. Έρευνα δείχνει ότι μπορεί να μειώσει την όρεξη κατά 60%, να ενισχύσει το μεταβολισμό κατά 80-100 θερμίδες την ημέρα και να σας βοηθήσει να τρώτε έως και 441 λιγότερες θερμίδες ημερησίως. Εάν η απώλεια βάρους είναι ο στόχος σας, η προσθήκη πρωτεΐνης μπορεί να η πιο αποτελεσματική αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στη διατροφή σας. Επίσης, η πρωτεΐνη, εκτιμάται ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στη μείωση του κοιλιακού λίπους. Μια μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που κατανάλωναν περισσότερη και καλύτερη πρωτεΐνη είχαν πολύ λιγότερο κοιλιακό λίπος.

Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες

Η κατανάλωση πολλών φυτικών ινών μπορεί να βοηθήσει στην απώλεια βάρους . Ωστόσο, ο τύπος των ινών είναι σημαντικός . Φαίνεται ότι ως επί το πλείστον οι διαλυτές και ιξώδεις ίνες επηρεάζουν το βάρος σας. Αυτές είναι ίνες που δεσμεύουν το νερό και σχηματίζουν ένα παχύ τζελ που «κάθεται» στο έντερο σας .
Αυτό το τζελ μπορεί να επιβραδύνει δραματικά την κίνηση των τροφίμων μέσω του πεπτικού σας συστήματος. Μπορεί επίσης να επιβραδύνει την πέψη και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια παρατεταμένη αίσθηση πληρότητας και μειωμένη όρεξη. Ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε περισσότερες φυτικές ίνες είναι να τρώτε λαχανικά, φρούτα, όσπρια και ορισμένα δημητριακά όπως η βρώμη.

Αυτά ως προς τη διατροφή. Όσον αφορά τις ασκήσεις δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποιες μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, ώστε να δείτε άμεσα αποτελέσματα στην κοιλιά σας σε ένα μήνα.


Πηγή