Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Πασχαλινό smoothie με 4 υλικά που θα ξετρελάνει τα παιδιά (vid)

Τα περισσότερα παιδιά από μικρά και χωρίς να έχουν δοκιμάσει όλα τα φρούτα ή τα λαχανικά, βγάζουν μια αρνητικότητα όταν τα βλέπουν. Δεν θέλουν να τα βλέπουν, δεν θέλουν να τα μυρίζουν, δεν θέλουν να τα τρώνε.

Ωστόσο, υπάρχουν τόσες έξυπνες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δώσετε στον μικρό σας κατεργάρη φρούτα, όπως για παράδειγμα τα smoothies. Μέσα σε ένα παγωμένο ρόφημα που θυμίζει κάτι από παγωμένη γρανίτα, μπορείτε να κρύψετε ό,τι θέλετε.

Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να σας δείξουμε τη συνταγή για πασχαλινό smoothie που σίγουρα θα ξετρελάνει τα μικρά σας. Για ακόμη μια φορά το αγαπημένο μας eatsamazing.co.uk δημοσίευσε μια σούπερ συνταγή και εμείς απλά θέλουμε να τη μοιραστούμε μαζί μας, μιας και ξέρουμε πόσο σας αρέσουν τέτοιου είδους συνταγές.

Διακόσμηση

Πριν περάσουμε στη συνταγή θα σας δείξουμε τι θα χρειαστείτε για να φτιάξετε τις γυάλες σας. Οι γυάλες θέλουμε να θυμίζουν μικρά κοτοπουλάκια.

kotopoulaki 3

Ένα γυάλινο μπουκάλι, ένας ανεξίτηλος μαρκαδόρος και ματάκια χειροτεχνίας, είναι ότι χρειάζεστε.

Υλικά:

  • 250γραμμ. ώριμο μάνγκο
  • 1 μεγάλη παγωμένη μπανάνα
  • 300ml φυσικό χυμό πορτοκάλι
  • 1 κ.τ.σ μέλι ή maple syrup

Πώς θα τα φτιάξετε:

Βάλτε σε ένα δυνατό μπλέντερ όλα τα υλικά και σερβίρετε στα μπουκαλάκια που έχετε ετοιμάσει. Το πορτοκαλοκίτρινο μείγμα θα κάνει τα μπουκάλια σας να μεταμορφωθούν σε μικρά κοτοπουλάκια.

πηγή:eatsamazing.co.uk


Πηγή