Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

#GoGreen γιατί είναι Κυριακή και… γιατί όχι;

Μία ακόμα Κυριακή ξημέρωσε και μπορούμε να στείλουμε μήνυμα για να πάμε τη βόλτα μας αλλά ο καιρός παίζει ακόμα μαζί μας. Κάνει ζέστη αλλά δεν έχει ήλιο. Έχει υγρασία αλλά δεν βρέχει. Δεν είναι καιρός για χουζούρι αλλά δεν μπορούμε ακριβώς να ξεχυθούμε με όρεξη στα λιβάδια και τις παραλίες. Μένουμε μέσα λοιπόν και κοιτάζουμε μανικιούρ.

Βέβαια και εκεί αντιμετωπίσαμε «πρόβλημα» σήμερα. Δεν ξέραμε τι να διαλέξουμε και δεν θέλαμε να επαναλάβουμε τα κλασικά (nude, λευκό, μαύρο). Αποφασίσαμε λοιπόν ότι το πιο ωραίο χρώμα που πρέπει να μας εμπνεύσει σήμερα είναι το πράσινο. Είναι super elegant, πάει με όλα, έχει δεκάδες αποχρώσεις και μας θυμίζει άνοιξη… τώρα που ο καιρός αρνείται να το κάνει.

Βρήκαμε λοιπόν 10 τέλεια nail art με πολλές αποχρώσεις του πράσινου για να χαζέψεις με τον καφέ σου σήμερα και πριν σε αφήσουμε να τα δεις στην παρακάτω gallery θέλουμε να σε ρωτήσουμε κάτι ακόμα: Έχεις αρχίσει να πίνεις κρύο καφέ ή ακόμα πίνεις ζεστό; Εμείς δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα και θέλουμε τη γνώμη σου…

Διάβασε ακόμα: #Teal το χρώμα που είναι τάση για τα νύχια σου πήρε το όνομά του από ένα πτηνό!


Πηγή