Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Υπέροχο! Μπαμπάς αναπαριστά γνωστά έργα τέχνης με το νεογέννητο μωρό του

Τα τελευταία χρόνια, η επαγγελματική φωτογράφιση νεογέννητων γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Οι φωτογραφίες αυτής της μπέμπας όμως διαφέρουν κατά πολύ από άλλες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Lucas de Ouro είναι ένας καλλιτέχνης με μεγάλη αγάπη στη ζωγραφική και μπαμπάς της μικρής Leticia. Θέλοντας να απαθανατίσει τις πρώτες εβδομάδες με το μωρό του στο σπίτι αποφάσισε να φωτογραφίσει τη νεογέννητη κορούλα έτσι ώστε να αναπαραστήσει γνωστά έργα τέχνης όπως “Το Κορίτσι με το Μαγαριταρένιο Σκουλαρίκι”, τη “Μόνα Λίζα” κ.α.

Η μικρή Leticia σε ηλικία μόλις 18 ημερών έγινε μοντέλο και οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα, επειδή ακριβώς οι φωτογραφίες της έκλεψαν τις εντυπώσεις, χρησιμοποιήθηκαν στη διαφημιστική καμπάνια του ίδιου του στούντιο που τραβήχτηκαν.

Όσο για το πώς εμπνεύστηκε αυτήν την ιδέα, ο Lucas αναφέρει στο boredpanda.com ότι ήθελε οι φωτογραφίες της κόρης του να διαφέρουν. Σκέφτηκε λοιπόν μιας και τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του είναι λάτρεις της τέχνης, να αναπαραστήσει με το μωρό τους κάποιους από τους αγαπημένους τους πίνακες.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της νεογέννητης Leticia στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @deouro




Πηγή