Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Υπέροχο! 3χρονο κοριτσάκι έφτιαξε 1000 μπισκότα – Ο λόγος θα σας συγκινήσει

Η Mia Villa είναι ένα κοριτσάκι τριών ετών που λατρεύει τη ζαχαροπλαστική. Από όταν ακόμα ήταν μωρό βοηθούσε τη μαμά της στην κουζίνα και η αγάπη της αυτή ήταν η έμπνευση για μία σπουδαία κίνηση.

Η Mia με τη βοήθεια της μητέρας της, Denis, έφτιαξε πάνω από 1000 μπισκότα και τα μοίρασε σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού.

«Όλοι βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις αυτό το διάστημα και θέλαμε να κάνουμε μία καλή πράξη που θα δώσει χαρά» δηλώσε η μητέρα του τρίχρονου κοριτσιού στο goodmorningamerica.com. «Σκέφτηκα “ποιος δε λατρεύει τα μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας;” Αυτό το παιδί μπορεί να σκορπίσει χαμόγελο και να περάσει ένα σπουδαίο μήνυμα».

Τα μπισκότα της Mia έγιναν ανάρπαστα και οι φωτογραφίες της με γιατρούς, πυροσβέστες και άλλους που νυχθημερόν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Denis με την κόρη της έχουν διανύσει και απόσταση πάνω από μία ώρα με το αυτοκίνητο για να δώσουν τα κουλουράκια, ενώ σύμφωνα με το goodmorningamerica.com, μαζί με κάθε παράδοση κουτιού, η Μία προσφέρει και μία ζωγραφιά που έχει φτιάξει η ίδια.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή φωτογραφιών: Denis Villa / Mia’s Cookie Jar


Πηγή