Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Φωτογράφος απαθανατίζει παιδιά με τα νεογέννητα αδερφάκια τους (εικόνες)

Η Εβελίνα είναι μητέρα δύο παιδιών και επαγγελματίας φωτογράφος. Η φωτογραφία για αυτήν δεν ήταν ένα όνειρο ζωής ή κάτι που σπούδασε σε κάποια σχολή ή Πανεπιστήμιο. Ήταν κάτι που ανακάλυψε ότι της αρέσει λίγο μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού και όπως φαίνεται έχει έμφυτο ταλέντο. Από το 2019 ασχολείται επαγγελματικά κι ολοένα και περισσότεροι γονείς την εμπιστεύονται για να απαθανατίσει τις πρώτες στιγμές του μωρού τους.

Οι δύο γιοι της, όπως αναφέρει και η ίδια στην προσωπική της ιστοσελίδα, είναι η κινητήριος δύναμή της, η έμπνευσή της και η μεγάλη της αγάπη. Οι φωτογραφίες της ξεχωρίζουν για την αισθητική τους. Είναι minimal, τα γήινα χρώματα κυριαρχούν και έμφαση δίνεται στις εκφράσεις και τα συναισθήματα.

 

Η Εβελίνα δημοσιεύει πολλές από τις φωτογραφίες της και στο προφίλ τη στο Instagram. Οι διαδικτυακοί της φίλοι ξεπερνούν τις 23.000 και σε διάστημα δύο ετών έχει αναρτήσει πάνω από 800 φωτογραφίες που έχει τραβήξει. Από τις πιο όμορφες είναι αυτές με λίγων ημερών μωράκια που ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό αλλά και αυτές με νέους γονείς που φωτογραφίζονται με το νεογέννητο μωρό τους.

Η Εβελίνα προτιμά οι φωτογραφίσεις να γίνονται στα σπίτια της εκάστοτε οικογένειας, ωστόσο κάποιες φορές γίνονται και στο μαιευτήριο, εάν το μωρό πρέπει να μείνει για πολλές ημέρες. Εξίσου απολαυστικές είναι και οι φωτογραφίες παιδιών με το νεογέννητο αδερφάκι τους. Το μεγαλύτερο παιδί έχει πλέον έναν ακόμα ρόλο, αυτόν του μεγάλου αδερφού και οι φωτογραφίες αποτυπώνουν όλη την τρυφερότητα και την περιέργεια που νιώθει για τα νέο μέλος της οικογένειας.

fotografies paidiwn me to aderfaki touw 2

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες παιδιών με το νεογέννητο αδερφάκι τους στην gallery που ακολουθεί.




Πηγή