Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

5+1 τρόποι να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας την άνοιξη

Την άνοιξη η μέρα μεγαλώνει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκινά. Η διάθεση είναι ανεβασμένη και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει ιδέες για να κάνετε τις μέρες της εγκυμοσύνης σας την άνοιξη, ακόμα πιο ιδιαίτερες.

Φυτέψτε ένα δεντράκι στον κήπο ή το μπαλκόνι

Φυτέψτε ένα δέντρο ανθεκτικό που πιάνει εύκολα σε μία γλάστρα στο μπαλκόνι ή στον κήπο εάν έχετε. Το δεντράκι θα έχει την ίδια ηλικία με το παιδί και θα σας θυμίζει για χρόνια την ιδιαίτερη αυτή περίοδο.

Εκμεταλλευτείτε τον ήλιο

Η βιταμίνη D είναι πολύτιμη για εσάς και το μωρό σας. Εκμεταλλευτείτε την εποχή που έχει μεν ήλιο, αλλά όχι αποπνικτική ζέση και απολαύστε μία βόλτα σε εξωτερικό περιβάλλον.

Περπατήστε

Ο ανοιξιάτικος καιρός ενδείκνυται και για βόλτες και καθημερινό περπάτημα. Βάλτε την άσκηση στην καθημερινότητά σας και θα δείτε διαφορά στους σωματικούς πόνους στην μέση και τα πόδια, αλλά και θα διευκολυνθείτε στον τοκετό.

Ζωγραφίστε στην κοιλιά σας ανοιξιάτικα σχέδια

Το belly painting είναι πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Ζωγραφίστε ανοιξιάτικα σχέδια στην κοιλίτσα σας, όπως λουλούδια, πασχαλίτσες κτλ και βγάλτε ιδιαίτερες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Απολαύστε δροσερά smoothies με ανοιξιάτικα φρούτα

Οι φράουλες, τα κεράσια και οι βανίλιες έχουν την τιμητική τους την άνοιξη. Φτιάξτε δροσερά και θρεπτικά smoothies για πρωινό ή κάθε άλλη ώρα της ημέρας.

Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας με ρούχα εγκυμοσύνης

Στη ζέστη προτιμήστε τα άνετα και αέρινα ρούχα και τώρα είναι κατάλληλη περίοδος για να κάνετε τις πρώτες σας αγορές. Επιλέξτε έντονα χρώματα και βαμβακερά υφάσματα.

Με πληροφορίες από oh-yellow.com, parents.com


Πηγή