Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Δάκης: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για την πορεία της υγείας του

Όπως έγινε γνωστό μέσα από δημοσίευμα της Espresso, ο Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Πριν από λίγες ώρες η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως ο Δάκης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και ευχαριστεί δημόσια όλους όσους ρωτούν για την υγεία του και στέλνουν τις ευχές τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» έγραφε η ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο προφίλ του Δάκη στο Facebook.

Ο ίδιος ο Δάκης τον περασμένο Νοέμβριο θέλοντας να καθησυχάσει τον κόσμο για όσα λέγονταν τότε για την υγεία του είχε δηλώσει στο Πρωινό: «Ξέρετε το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο εντάξει είναι γνωστό, ότι έχω καρκίνο και ότι κάνω χημειοθεραπείες. Η ιστορία έχει ως εξής, πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε λοιπόν αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σε ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω».

Η ανακοίνωση για την υγεία του Δάκη


Πηγή