Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Αστείες ατάκες που είπαν τα παιδιά για τους γονείς τους

Αστείες ατάκες που είπαν τα παιδιά για τους γονείς τους

Τα παιδιά έχουν την τάση να λένε τα πιο ντροπιαστικά πράγματα την πιο ακατάλληλη στιγμή, έτσι δεν είναι; Άλλωστε γι’ αυτό δεν λένε από μικρό και από τρελό μαθαίνει την αλήθεια;

Και μπορεί εκείνη την στιγμή να θέλουν οι γονείς να ανοίξει η γη να τους καταπιεί, στην πραγματικότητα όταν το φέρνουν στο μυαλό τους γελάνε και μοιράζονται την ιστορία με άλλους γονείς! Εδώ είναι μια μικρή δειγματοληψία της πραγματικής ζωής όπως την εξιστορούν οι αναγνώστες. Λόγω της ευαισθησίας του θέματος, τα αποσπάσματα παρουσιάζονται ανώνυμα!

«Όταν ο γιος μου ήταν τριών ετών μπήκε ξαφνικά στο μπάνιο και είδε γυμνό τον μπαμπά του. Αυτό που με ρώτησε ήταν γιατί ο μπαμπάς έχει μια ουρά μπροστά;»

“Την πρώτη φορά που έκανα ντους με την κόρη μου για να της δείξω πώς να κάνει μόνη της με κοίταξε καλά καλά και άρχισε να γελάει. Τη ρώτησα γιατί γελάει και είπε: Μαμά, είσαι σαν μια τεραστία ζύμη με πεπερόνι στην κορυφή!» Γελάσαμε τόσο πολύ!

««Η κόρη μου που είναι τεσσάρων ετών, μου είπε: Μαμά, μεγαλώνω , βγάζω ρυτίδες και μεγαλώνει και το στήθος μου. Δεν θέλω μεγάλο στήθος, θα το αφήσω μικρό!»

«Κάθε φορά που μαλώνω τον 4χρονο γιο μου του λέω: Μα που το έχεις τελοσπάντων το μυαλό σου; Μια μέρα λοιπόν και ενώ έκανε ντους μου φώναξε: Μαμά το βρήκα το μυαλό μου, ενώ πίεζε τους όρχεις.

«Δουλεύω σε έναν βρεφονηπιακό σταθμό και ένα δίχρονο αγοράκι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το στήθος επειδή η μητέρα του θηλάζει το νέο μωρό της οικογένειάς τους. Μια μέρα μου είπε: Έχεις μεγάλο στήθος και του είπα Ω, ευχαριστώ (επειδή δεν ήξερα τι άλλο να πω.) Με κοίταξε και μου είπε: Επειδή θα πρέπει να θηλάσεις όλα τα μωρά, εκεί πέρα; Εννοούσε τα μωρά του βρεφονηπιακού σταθμού μας!»

«Μετά από ένα δύσκολο πρωινό, που ο τρίχρονος γιος μας είδε τον σύζυγό μου στο ντους, πήγαμε στον οδοντίατρο. Όταν ο οδοντίατρος μας είδε του είπε: Λοιπόν, πώς είσαι σήμερα; Ο μικρός αναστέναξε και απάντησε: Όχι καλά, δεν μου αρέσουν οι τρίχες που έχει στο τσουτσούνι του ο μπαμπάς. Ντράπηκα πάρα πολύ και ο σύζυγός μου ψάχνει να βρει άλλον οδοντίατρο!»

«Ήταν μία από εκείνες τις δύσκολες ημέρες του μήνα, όταν η δίχρονη κόρη μου πήγε στην τουαλέτα μετά από μένα και είδε λίγο αίμα στο καλαθάκι του μπάνιου. «Ωχ μαμά, αιμορραγείς! Χρειάζεσαι μήπως να σου κάνω επίδεσμο;! Ω, γλυκιά μου!»

«Ήμασταν στα γενέθλια του παππού μου, ο οποίος έγινε 80 ετών! Η θεία και ο θείος μου εξηγούσαν στην 6χρονη κόρη μου γιατί ο παππούς και η γιαγιά έχουν λίγα μαλλιά στο κεφάλι τους. Τότε η κόρη μου περήφανα και δυνατά, ανακοίνωσε: Ααα, η μαμά μου έχει τρίχες και στον ποπό της!»

«Ο σύζυγός μου ήταν πάντα πολύ προσεκτικός για να μην τον δει ποτέ γυμνό η κόρη μας. Όταν ήταν περίπου τεσσάρων ετών , μπήκε στην κρεβατοκάμαρα μας και τον είδε με το μποξεράκι του. Ήρθε τρέχοντας να με βρει, φωνάζοντας Μαμά! Ο μπαμπάς τα έκανε πάνω του! Έχει κακά στο παντελόνι του! Ήταν πολύ μεγάλα, τα είδα! Επαναλάμβανε την ιστορία ξανά και ξανά σε όποιον έβλεπε για την επόμενη βδομάδα.»

 

 

 

Πηγή: baby.gr