Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Charlize Theron: Αυτό είναι το μυστικό της διατροφής της και είναι απλό

Αν κάτι μας εντυπωσιάζει στην Charlize Theron, πέρα από την ομορφιά της, είναι ότι δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της για τις ανάγκες ενός ρόλου. 

Για την ακρίβεια προσπαθεί να ταυτιστεί τόσο πολύ με την ηρωίδα που κάθε φορά ενσαρκώνει που δεν την ενδιαφέρει αν θα πρέπει να κάνει μεγάλες και ανατρεπτικές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Από τις πιο θεαματικές ήταν σίγουρα όταν χρειάστηκε να πάρει πολλά κιλά για το ρόλο της στην ταινία «Monster», που της χάρισε το πρώτο της ‘Οσκαρ, όσο και στην ταινία «Τully» ( 22 έξτρα κιλά παρακαλώ).

Και στις δύο περιπτώσεις η ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, ακολούθησε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής για να επανέλθει.

Πώς όμως καταφέρνει να είναι πάντα σε φόρμα; Ακολουθεί συγκεκριμένη δίαιτα ή όχι;

Το… μυστικό της είναι η ισορροπία μεταξύ άσκησης και διατροφής. Λατρεύει τo pilates καθώς θεωρεί ότι της έχει αλλάξει σημαντικά το σώμα της.

Όταν δεν προλαβαίνει να ασκηθεί προσπαθεί να μη φάει πολύ. «Υπολογίζω πάντα τη δραστηριότητά μου. Εάν δεν έχω κινηθεί πολύ, δεν μπορώ να φάω αυτό που θέλω. Αν κάνω μια παρασπονδία, προσπαθώ την επόμενη να είμαι πιο συγκρατημένη», έχει πει η διάσημη ηθοποιός.

Όσον αφορά τη διατροφή της, σύμφωνα με το harpersbazaar.com.au, η Theron είναι υπέρμαχος της φυτικής διατροφής όπως η Beyoncé, η Miley Cyrus, η Natalie Portman και η Gisele Bündchen.

Η συγκεκριμένη διατροφή αποτελείται εξ ολοκλήρου από τροφές φυτικής προέλευσης οι οποίες είναι πλήρεις. Τέτοιες τροφές είναι για παράδειγμα, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί , τα δημητριακά ολικής άλεσης.

Καταναλώνει επίσης φυσικούς χυμούς και πράσινες σαλάτες καθημερινά. «Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι αρκετά και δεν πίνω αλκοόλ, τότε νιώθω καλύτερα, είμαι πιο ευτυχισμένη και πιστεύω ότι έχει θετικό αντίκτυπο και στην εμφάνισή μου», προσθέτει η ηθοποιός.


Πηγή