Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Google ετοιμάζει νέα προϊόντα για παιδιά

Η Google ετοιμάζει νέα προϊόντα για παιδιά

Η εταιρεία ελπίζει ότι θα γίνει πιο ασφαλής η περιήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο

Η Google ετοιμάζει ειδικές, παιδικές εκδοχές όλων των δημοφιλών προϊόντων της, ελπίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η περιήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο θα γίνει πιο ασφαλής.Λέγεται ότι τα νέα αυτά προϊόντα θα απευθύνονται σε παιδιά κάτω των 12 ετών.

«Το μεγάλο κίνητρο ξεκινά μέσα από την ίδια την εταιρεία, καθώς όλοι αποκτούν παιδιά και έτσι υπάρχει μια πίεση για αλλαγή των προϊόντων, έτσι ώστε να είναι διασκεδαστικά και ασφαλή και για τους μικρούς φίλους του διαδικτύου» εξήγησε στο USA Today η Pavni Diwanji, που έχει αναλάβει να ηγηθεί της πρωτοβουλίας αυτής.

«Αναμένουμε να είναι κάπως αμφιλεγόμενο, αλλά η απλή αλήθεια είναι ότι τα παιδιά έχουν ήδη την τεχνολογία στα σχολεία και τα σπίτια τους και η καλύτερη προσέγγιση είναι να δούμε πώς μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε με ένα καλύτερο τρόπο» συνέχισε.

Η ίδια είναι μητέρα δύο κοριτσιών, 8 και 13 ετών.

Παρότι η εταιρεία –όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline- δεν έχει αποκαλύψει ποια θα είναι τα προϊόντα αυτά, υπάρχουν κάποιες φήμες που αναφέρουν τη μηχανή αναζήτησης, το YouTube και το Chrome.

Πηγή: Η Google ετοιμάζει νέα προϊόντα για παιδιά – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook