Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Έχει «τελικό» μπροστά του ο ΠΑΟΚ

Έχει «τελικό» μπροστά του ο ΠΑΟΚ

Πλέον καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με την Γκινγκάμπ για το Europa League

Δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από τη χθεσινή ήττα (4-2) του ΠΑΟΚ στην έδρα της Skoda Ξάνθης, η οποία τον προσγείωσε ανώμαλα μετά τη σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, και οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη καλούνται από σήμερα να μπουν σε ρυθμούς Γκινγκάμπ.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός ότι η ομάδα μετά την επικράτηση στο Φάληρο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την γκέλα των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να αυξήσει στο +7 τη μεταξύ τους διαφορά.

Ωστόσο, τώρα όλοι καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στον «τελικό» με τους Γάλλους για την τελευταία αγωνιστική του Europa League, στην οποία με νίκη μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εφόσον οι Θεσσαλονικείς κάνουν αυτό που πρέπει, τότε θα έχουν καταφέρει να περάσουν στους «32» του Europa League για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια (με μοναδική εξαίρεση τη σεζόν 2012/13 που είχαν αποκλειστεί στα προκριματικά από τη Ραπίντ Βιέννης).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο κ. Αναστασιάδης δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα τραυματισμών, ενώ στη διάθεσή του αναμένεται να τεθούν ο Μαντούρο που προπονείται κανονικά τις τελευταίες ημέρες και ο Τζαβέλλας που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός είναι μόνο ο Κατσικάς.

Όσον αφορά την Γκινγκάμπ, κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Ρεμς στην έδρα της και «ξεκόλλησε» από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στα αρνητικά για την προσεχή αντίπαλο του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο τραυματισμός του Μουσταφά Ντιαλό στο 23’.

Πηγή: sport-fm.gr